Happy new year!

Var tvungen, denna låten är ett måste på nyår! Denna dagen och denna kvällen finns det igen bättre låt! Lyssna och njut


Soon finished!

Nu är klänningen på och håret lockat, så snart ska jag ta och åka iväg. Är redigt hungrig nu, och alla som känner mig vet att en hungrig Moa är en arg Moa. Och min favvo skumpa var slut när jag var nere på systemet, jaja jag antar att man får skylla sig själv för att man inte åkt ner tidigare. Och ett litet måltids snack blir det nog allt nu innan festen så att jag kan få tillbaka mitt goa humör =)




Go party stämmning

Bästa sättet att komma i party stämmning är absolut att inte stressa, och lyssna på grymt bra party musik medans man gör sig iordning. Och detta är en av de många låtar som jag lyssnar på idag, en av de bästa just nu enligt mig.



Massor att göra

Hallå där allihopa! Idag är det en massa förberedelser inför min födelsedag imorgon, och inte minst inför ikväll. Jag har redan hunnit äta frukost och sminkat mig lite grann, ska snart iväg till systemet och brottas med alla andra i kön, måste ju ha lite skumpa ikväll. Så det blir väl till att dumpa morgonrocken och dra på sig lite kläder nu.

Ska även åka förbi min kusin och hämta ett band med massa intro låter till tv-program, som vi ska ha med som tävling ikväll. Föresten kvällen blir hos Stefan och Emma som har bjudit massa folk på middag och fest, de är allt för gulliga. Ser jätte mycket fram emot det, hade så himla kul på deras förra bjudning på midsommar. Så humöret är på topp idag!



Snart börjar sista dagen på året

Nu är det inte många minuter kvar tills den sista dagen på år 2008 är här. Så jag tänkte bara ta och säga godnatt och önska er ett riktigt bra nyår. Själv ska jag försöka sova ut ordentligt så att jag är pigg och glad imorgon. Godnatt allihop


Nytt beroende

Nu har jag fastnat i ännu ett program, The City! Det är helt nytt och handlar om Whitney från The hills nu när hon har flyttat till New York. Änn så länge har det vart riktigt bra, det har visserligen bara kommit två program och här är det första


The City - MTV Shows

Mums

Smaskens, min fina maräng botten med krisp i. Det är det godaste som finns. Jag är igentligen ingen tårt fantast men denna tårtan är kanon, maräng, kolakräm och grädde I lov it!
Har föresten ringt de flesta i släkten men vår telefon funkar typ inte så man hör inte personen i fråga som man pratar med. Men hoppas att de har hört mig... Hmmm



Att äta resten av smeten i bunken är det bästa!!!

Äntligen hemma

Nu är jag hemma från jobbet och har precis ätit en kanon god varm smörgåstårta med familjen. Jag hann dessutom åka och sola efter jobbet, så det fick bli min lilla egentid för idag. Nu ska jag sätta igång och baka tårtbottnar till min födelsedag i över morgron =) Och jag har sett till att lämna lite plats i magen åt lite smet också. Därefter blir det att ringa runt till hela tjocka släkten och bjuda hem dem till mig, den 1 Januari!


Väckt av att telefonen ringer

Usch det är så himla jobbigt att bli väckt  av att telefonen ringer. Blää. Man har inte vaknat riktigt men försöker och försöker låta som om man minst redan har varit vaken i en timma. Jag blev nämligen väckt idag av att Stena Line ringde och ville att jag skulle komma ner, och jag måste ha låtit jätte virrig. Jag lovade att försöka komma ner så måste kila och göra mig i ordning nu så att jag hinner det innan jag börjar jobba. Ha en kanon dag

Lauren Conrad

Jag måste erkänna att jag är ett mega The hills fan som många säkert redan har förstått, men vem tycker inte om att se glamuor livet levas ut av rika, talangfulla ungdomar, som gång på gång lyckas skapa intriger. Dessutom med stil! Jag hittade denna bilden på Lauren Conrad, en tjej som jag tycker har väldigt bra stil, det är inte för inte som hon har lyckats skaffa sig ett eget klädmärke. Men är det inte lite väl överdrivet att gå ut med hunden i skyhöga klackar. Jag antar att det inte blev någon lång promenad.



Nyårslöfte?!?

Jag har ganska nyligen nu kommit hem från jobbet och jag har varit utan min mobil i nästan ett dygn, eftersom att jag glömde den hemma igår när jag åkte till Jon. Jag känner mig så himla naken utan min mobil, ingen koll på tiden och man kan inte få tag i de man vill för att man inte har några nummer i huvudet. Men nu har jag mitt kära beroende liggandes här ijämte på skrivbordet!

Sitter mest och fördriver tid nu och undrar om jag ska ha några nyårs löften i år över huvudtaget, men jag tror inte det. Jag lär vara ganska dålig på att hålla dem ändå tror jag. Så det får nog räcka med att försöka leva nästa år med tanken; att leva för dagen och att alltid försöka gör det bästa av alla möjligheter och situationer. Mer kan man ju ändå inte göra =)


Härlig måndags morgon

Godmorgon på er. Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen men jag och Jon ska snart dra oss ner till stan för att äta frukost och leta efter något åt Jon att ha på sig på nyår. Sen så är det dags för mig att gå till jobbet.

PS. Jag såg färdigt hela filmen igår =)

Hoppas på att se en hel film

Tredje gången gillt. Idag ska jag katten inte ta och somna mitt i filmen, utan ikväll ska jag se färdigt hela. Visst jag har sett filmen förr men då vet jag ju att den är bra och värd att håla sig vaken till. Det blev en kväll hemma hos Jon förresten. Han har nämligen huset helt själv i tre veckor så nu har vi flyttat ner en stor madrass framför tv:n i vardags rummet, där vi sover. Hörs imorgon igen, då det är dags för en jobbar dag igen. Ha en fin kväll.



Min lilla nya bästa vän

Min söta lilla laptop, men fy och blää vad mycket det är som måste matas in innan man kan börja använda den ordentligt. Men nu har jag gjort i och princip hälften, kanske, eller rättare sagt, tror jag ja!!!! Jag är så himla dålig på sånna här grejer också men men, man får väl helt enklet lägga ner lite tid på det. Men visst är den fin =) Min HP compaq




My precious

Äntligen, så sitter jag nu här med min nya laptop! I just love it!!! Det har vart ett sånt jobb med att hitta denna datorn, men det har det allt vart värt. Jag fick tag i den andra vändan uppe på kungsmässan idag. Hmm. Inte många Varbergare som vart på kungsmässan två gånger på samma dag, det du!
Nu ikväll blir det bara lugnt, får se om jag kanske åker bort till Jon, men först en stund med mina söta föräldrar =)



Kan man göra mer fel?!?

Nu är jag as deppig! Först åkte jag och Jon ner till Expert för att köpa den datorn som jag har varit och kollat på. Men självklart så tänkte vi inte på att stan inte öppnar förrän kl. 12 och inte 10 som den gör i vanliga fall. Så då vände vi hem. Sen så åkte jag med mamma och pappa till Kungsbacka för de skulle handla lite grejer. Där hittade vi ett Expert som hade den datorn jag vill ha men vi tänkte att det är bättre att köpa den i Varberg i fall den skulle krångla. Så tillbaka i Varberg åker jag och pappa ner till Expert för att köpa datorn, men självklart så är den slut här i Varberg, så jag får telefon nummer till Expert i Falkenberg och Kungsbacka så att jag kan ringa och lägga undan den jäkla datorn så att jag slipper köra iväg i onödan. Men tror ni att det är någon som svarar när jag ringer då?!? Nej så nu sitter jag här hemma utan någon ny dator trots den jäkla jakten. Så man kan säga att jag är ganska irriterad och trött! Dagen har varit crap än så länge och nu blir det för mig att köra tillbaka till kungsbacka, bäst att datorn finns kvar!

Trötter

Just nu är jag nog inne i en trött period. Har försökt två kvällar i rad att titta på film tillsammasn med Jon, men jag har somnat båda gångerna. Till riktigt bra filmer dessutom, Åter till Cold Moutain och Sagan om Ringen, härskarringen, attans. Jag har nu precis dragit mig upp ur sängen och ska ut och försöka köpa mig en laptop. Vilket jag tycker har vart kanon svårt hittills, det finns så himla många att välja på och jag som är så velig av mig. Okej nu måste jag ta och äta lite frukost så vi hörs sen!

Kämpa andan var på topp

Nu är jag hemma igen efter en heldag med fotboll. Det har inte gått något vidare bra kan jag inte ta och på stå. Men det har varit kanon skoj som alltid med de här tjejerna! Jag kan tyvärr inte vara med nästa cup som är 6 Januari men önskar dem alla, lycka till. Tack för idag, todas las chicas...





Fotbollscup

Lördag morgon ocg trots att jag är ledig från jobbet så har jag vart tvungen att ställa klockan. Jag ska nämligen iväg och spela fotbollscup, men just nu är jag väldigt väldigt trött. Så önska mig lycka till, för vi har riktigt svåra lag i vår grupp. Hörs sen! Puss

Familje kväll

Kvällen har bestått av thai mat och Björngustavssons dvd ett livsverk. Den var självklart jätte jätte rolig men mycket hade man redan sett. Nu är jag så trött så jag ska redan gå och lägga mig. Men det har vart en jätte go lugn dag. Precis vad jag behövde, hade inte orkat så mycket mer. Sov gott!



Kanon kväll!

Igår var en kanon skoj kväll! Fick träffat en massa personer som jag inte sett på llänge, så det var kanon skoj. Lite nubbe och lekar på det och snapsvisor så är det kanon. Dessutom så träffade jag ännu mer gammalt folk inne på Oscars sen, massa gamla klasskamrater jobba kamrater m.m. En toppen kväll med andra ord. Och tack gode gud att jag har en så snäll lillebror som både körde oss ner till stan och hem =)


Team gay & Team teddybear


Team white trash


Team princess

Grattis pappa!

Idag fyller pappa år så jag har redan vart uppe och grattat honom. Vi ska inte ha något stort firande för honom i år men lite festligheter med familjen blir det då allt. Tyvärr så är jag inte fullt så pigg som jag hade hoppats på idag, men det lär ju bara bli bättre, eller?! Nu är alla andra iväg på mellandagsrean men inte lilla jag. Ska väl försöka dra iväg mig senare, då jag själv kanske kan köra. Hörs sen!!!

Velmaja nummer 1!!!!

Nu är valet gjort! Tror jag. Planen var från början att ha denna på nyår, fast jag har en annan klänning som jag hellre vill ha på nyår, så denna klänningen blir nog till idag. Den är ju snygg eller hur?!





Idag är jag riktigt rörig

Hallå hallå! Idag är dagen då man kollar igenom allt man fick igår. Men även då det är massa förberedelser för kvällen och för mig då pappas födelsedag. Jag har redan hunnit baka två kladdkakor och satt fast ett par envisa lösögonfransar. Och sen vid halv fem så blir det till att träffa lite kompisar och festa =) Nu är bara problemet vad jag ska ha på mig, som vanligt.... Hoppas att ni har fått sova gott föresten och så hörs vi sen =)



The end of the day

Nu har klockan passerat 12 och jag har precis kommit hem. Har firat julaftonskväll med pappas släkt, men tyvärr så hade mina minsta kusiner drabbats av vattenkoppor så vi blev inte fullt så många =( Det innebar också att detta var min första jul någonsin utan en tomte. Men en massa paket fick vi då allt i alla fall =) Nu är det läggdags för mig så att jag är pigg och glad imorgon. Jag hoppas att ni är nöjda med eran Julafton, för det är jag!







Släkten är värst?

Nu har stora tjocka släkten varit här... Hmm nej! Mammas sida av släkten har varit här nu och ätit julmat och snackat en massa drit. Och lite klapputdelning stod mormor för =) Men nu bär det av hem till min faster för att träffa pappas sida av släkten



Matdags


och gott var det =)


Sen var det Kalle anka på tv


Här har vi min lillebror och min kusin Hampus


Söta mormor i en fin tomteluva =)

Julaftonsmorgon

Godmorgon och God Jul på er! Är ni som mig och inte kan sova bara för att ni vet att det är julafton idag? Min morgon har varit kanon lite paket och gröt och julskinka mackor till frukost. Mycket bättre än så kan det inte bli på julaftonsmorgon. Nu ska jag iväg och lämna lite blommor till farmor!
Ha en helt underbar Julafton =)



Lite lotter och pengar till oss eller rättare sagt 12st lotter men ingen vinst...


Våran årliga feta julgris som alltid gömmer sig under granen på julaftonsmorgon


Titta vad han hade med sig

Dagens handlingar

Trots att jag har jobbat idag, så har jag hunnit med en hel del grejer ändå:

  • Färgat håret, vilket var väldigt nödvändigt och det blev faktiskt riktigt bra
  • Träffat Sofie och Sebastian, två kompisar som inte längre bor kvar i Varberg men som är här över julen
  • Gjort snickers, min lilla hjälp till familjen inför julafton med släkten
  • Planerat juldagen, eller rättare sagt försökt!

Men jag har inte slagit in alla presenter än, jaja det finns nog tid för det imorgon. Sov gott nu och drömm sött allihop =)


Slutet på säsong 4

Idag kom sista avsnittet av The hills upp på mtv:s hemsida i USA, och självklart trots att jag igentligen har massa att gör så har jag tagit mig tid att titta på det, till och med två gånger vissa delar. Jag vet jag är helt fast. Men men det var ett bra program =) Här är det, så att ni själva kan se!

The Hills - MTV Shows

Julmusik med budskap

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, det kändes som en evighet idag. Men men vissa dagar går ju fort andra tyvärr inte. Nu ska jag ta och äta julmiddag med familjen, men innan dess tänkte jag bara sprida lite söt julmusik. Detta är en av mina absoluta favoriter, mycket för att den har ett djupare budskap. Lyssna och njut!



Band Aid 20 - Do they know it´s Christmas time?

Dagen före...

Okej idag är det en dag full av förederadelser inför imorgon. Det är lika bra att göra så mycket som det bara går idag så att man kan ha en någorlunda lugn julafton. Jag ska visserligen åka till jobbet först, men sen så.
Imorgon ska vi dessutom ha mammas släkt här på eftermiddagen, så det är massa mat som måste göras. Men sen på kvällen ska vi ut till Frillesås till pappas släkt. Vi hörs igen efter jobbet. Bye bye 

Godnatt time

Nu blir det godnatt för min del, jag ska trots allt ta och jobba imorgon. Men först så ska jag ta och läsa lite och då blir det så klart den här boken som vanligt. Har föresten hört att den ska komma på bio i slutet av februari, så då hade det ju varit bra om jag hade läst färdigt den. Fast smartast är väl om jag läst färdigt den innan jag börjar plugga om det nu blir så. Nej nu ska jag sova. Godnatt på er!


Skridskor på torget =)

Nu så har jag och Yvonne äntligen fått åkt skridskor, det var kanon skoj. Dessutom fick jag träffat Malin som är ny hem kommen ifrån Barcelona =) Tyvärr så dog kameran, jag trodde åtminstone att jag fick två kort taget, men icke, det är väl typiskt. Men nu så är julkänslan absolut på väg...


Glada som få

Vill ni se när Malin var i barcelona så kan ny kolla hennes blogg http://www.pyss.blogg.se

Julstäming, pleas?!

Nu så har jag äntligen köpt färdigt alla paket =) Och fått städat och lite julpyntat på mitt rum, så nu efter allt detta kanske man kan få lite julstämning! Visst blev mitt rum ganska fint ändå!?










Pigg och glad =)

Godmorgon allihop! Jag har verkligen sovit kanon gott idag! Jag bytte till ett nytt satin bäddset igår och visst är det alltid lika gott att somna i en nyy bäddad säng?! Nu ska jag ta och åka ner till stan för att leta reda på de sista julklapparna. Önska mig lycka till, för det lär jag tyvärr inte vara ensam om idag. Hörs sen! Puss




Nagel fin

Jag har till och med hunnit måla naglarna idag! Kanon, nu ska jag bara hålla det fram tills julafton och juldagen, hmm. Men det borde jag väl klara. Visst blev det fint?!? Vanlig franskmanikyr passar till allt.



Pepparkakshus

Jag och pappa  har gjort ett pepparkakshus ikväll, okej det är ett enkelt vanligt köpt. Men visst är det fint dekorerat. hehe det ser ut som om en tre åring har gjort det. Men det är det som är dess charm =)


Baksidan


Framsidan, ni ser väl snölyktan av godis

Äntligen!

Nu är det äntligen lite julkänsla här i huset =) Granen är framme och pyntad, jag har fått upp tomtarna på mitt rum och snart så ska vi göra pepperkakshuset. Och gissa vad som hänt mina tomtar som har legat i en låda uppe på vintern hela året. Jo de har kommit en liten mus och gnagt på dem, attans mus! Men men som tur som tur var så syns det knappt. Kan man ha en mer julig dag föresten. Kanske?! Men visst blev granen fin?!


Attans många ljus vi satt upp, jag tror det är 140st


Självklart så har vi en tomte, halmbock och grisar under granen!


Detta är mammas lilla prägel på granen i år, en krona i toppen


Och här har vi pappas traditionella samuraj tomte! hmmm...

Mina närmaste dagar =)

21/12 Jobba och fixa håret
22/12 Leta reda på de sista presenterna
23/12 Jobba och göra i ordning det sista innan Julafton
24/12 Julafton
25/12 Juldagen = Party och mellandags rea
26/12 Pappas födelsedag
27/12 Fotbollscup
28/12 Jon kommer hem


Filmkväll med mina föräldrar

Idag så lånade jag en massa Wallander filmer av min jobba kamrat Ronny. Så självklart tittade vi på en av dem. Jag är helt galen i kriminalare som jag sagt innan, men det får inte bli för läskigt och Wallander filmerna är precis på gränsen, så de passar mig perfekt. Fast lite svårt att sova kommer det nog att vara i alla fall.


Smaskens

Det blev gjort lite jul godis istället för städningen. Fast jag har kommit en bra bit =) Nu blir det film kväll med familjen. Tänka sig att alla i familjen är hemma för en gångs skull.



Marsipan bollar


Rispuffar

Motivation till att städa?

Jag är nog en av de sämsta på att städa hemma, finner ingen motivation alls. Jag vill att det ska vara mysigt och fint med världens bästa julkänsla, men det är ju så himla tråkigt! Bara att hänga in alla kläder i garderoben, som jag alltid bara slänger över en stol eller på sängen så att jag sedan slänger dem gå golvet när jag ska sova, tar en evighet =( Lite musik brukar funka, för ett litet tag, men vad gör man sen, typ nu när jag fastnat här? Något tips? Jaja jag måste ge mig själv en liten spark i röven och få någonting gjort idag när jag ändå har tid.


Obs! Vad hände med mitt alarm på mobilen?!

Vem kom försent till jobbet idag? Jo lilla jag!
Jag började igentligen att jobba klockan 9:00, men kl 9:20 då jag låg och sov ringde Micke från jobbet och undrade var jag var?! Obs kommer så fort jag kan. Så pappa var så snäll och körde ner mig så vid halv var jag på jobbet! Det är inte illa pinkat eller hur?
Nu är jag hemma och ska ta och försöka städa mitt rum, så att jag kan ta och sätta fram tomtarna! Vill skaffa lite julmys inne på mitt rum nu!

Christmas night

Min mysiga glögg kväll med Hennie och Yvonne var kanon bra! Vi satt mest och snackade en massa och spelade lite spel =) Och så när jag nu kom hem möttes jag av ett glatt team av min lillebrors kompisar =) De är alltid lika goa!


Hennie hade dukat så här fint när vi kom dit =)


Och vi spelade det nya alias party varianten, vilken var jätte roligt


Så här ser det ut hemma hos mig nu


Och detta verkar vara tjej soffan, bortsett från min lillebror då!?!

Gone gone long gone...

Nu har han åkt =( Och när jag nu kom hem så var huset helt tomt. Jag känner mig så ensam! Nej, inte riktigt och dessutom så vet jag att det kommer en massa folk hit sen till min söta lillebror Joel som ska laga mat och så, så snart kommer det vara fullt liv här =) Men då sticker jag iväg på glögg kväll med mina tjejer istället =) Det ska bli kanon kul...


Borta bra men hemma bäst =) Det vet du!


Beautiful day!

Nu ska jag iväg till Jon, det känns bra och solen är till och med framme, man får ju ta vara på den lilla stund som det varar nu för tiden! Och idag blev det en tunika som jag köpte när jag bodde i Barcelona, i en affär som heter Stradivarius! Det är min absoluta favorit affär! Ha det bra!


En lugn och go dag!

Morgon morgon idag så är jag ledig så jag har sovit ut ganska länge, kändes som att det behövdes efter gårdagen.
Idag så ska jag köra Jon till stationen för han ska åka iväg till Willhelmina i Norrland nu för tio dagar =( Sen så blir det nog den där glögg kvällen med Hennie och Yvonne =) Det ska bli väldigt kul ialla fall!



Dett här är föresten klänningen jag köpte igår! Kan man ha den på nyår eller vad tycker ni?

My dear freinds

Nu har jag precis kommit hem från träningen, vi drog som vanligt över idag också i och med att det är så himla roligt. Tillslut var vi alla så möra i benen så att vi knapt lyfte fötterna ifrån golvet, så sulorna fastnade hela tiden och vi föll. Så självklart blev det en massa trams i slutet av träningen men vad gör väl det. Träning ska vara skoj =) Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder av mina kära fotbollskamrater. Detta är från cupen i höstat =)



Ett lag foto måste man alltid ta


Här var vi ute och skulle kolla där de båda haven möts, vi var nämligen i skagen


Innan färjan



Och lite party på kvällen, detta var innan discoteket, som var kalas kul

Kanske inte det bästa innan träning

Ops, shoppingen gick så himla fort så jag och Jon gick och satte oss och tog varsitt glas inne på Cheer and Beers, where everybody knows your name, hehe. Kanske inte den bästa uppladdningen inför all den träning som jag har ikväll men men. Vi har trots allt fått köpt det vi letade efter. Jon sin jacka och jag min nyårs klänning =) Dessutom hittade Jon två tjocktröjor och en t-shirt. Nepp nu ska jag byta om inför träningen ikväll. Ha det så bra




vart tog tiden vägen?!!?

Varför gör man alltid om samma tabbe? Bara för att man tycker att man har lång tid och kan ta det ganska lugnt, så tar man det alldeles för lugnt. Och trots detta så sätter jag mig här och skriver detta inlägg?! Jaja alltså blir det halv blött och rufsigt hår till jobbet idag och en väldigt väldigt snabb cykel färd. Hörs ikväll!



Att lösa sina problem och se framåt

Nu har jag löst mitt problem för dagen =) Under min och Carros morgonpromenad gick vi nämligen och hämtade min cykel, så nu kan jag ta och cykla runt hela dagen istället för att gå. Det innebär att jag inte behöver stressa fullt så mycket! Jag måste dessutom bara citera Oogway i Kung Fu Panda ;

Yesterday is history
Tomorrow is a mistery
Today is a gift
Thats why we call it present



ATT GÅ EN HEL DAG

Godmorgon allihopa! Idag har jag massor inplanerat:

5:30 Köra jon till stationen
9:00 Morgonpromenad med Carro
11:00 Sola
12:30 - 17:00 Jobba på Cafét
17:00 Shoppa kläder till Jon, framför allt en jacka
20:15 Ut och springa med Julia, Carrro & Amanda
21:00 Fotbollsträning
24:00 Sova!!!!


Dessutom så har mamma tagit bilen =( Så det blir för mig att springa iväg nu till Carro för jag har min cykel hos Jon. Så min dag ser ut att bli en enda lång lång promenad. Hörs sen


Kanon mysig film

Det blev att jag och Jon tittade på Kung fu panda! Kanon mysig film, den bästa tecknade film jag har sett på länge =) Och det tyckte även Jon så jag kan verkligen ta och rekomendera filmen. Den är jätte rolig och som alla barnfilmer har den en speciell poäng!



Film kväll

Nu ska jag iväg till Jon, för en liten film kväll, det går ju tyvärr ändå inget bra på tv idag! Och en mys kväll med film är precis vad jag behöver just nu. Vi får se vad det blir för film, som vanligt så är vi så himla veliga.



Todays

Jag älskar mina nya stövlar =) Idag är det en t-shirt från H&M, byxor från Denim Birds och stövlarna som jag köpte igår från Din Sko.
Nu ska jag iväg och köra mormor och morfar och handla. Har lovat att laga mat idag så då behövs det liite ingredienser. Ses senare =)


Vill ha begär?!?

Har precis ätit frukost och sitter nu här och degar lite. Då hittade jag denna snygga klänningen. Visst är den fin!?! Den skulle man väl kunna ha till nyår?


Titanic

Just nu sitter jag vid tv:n och tittar på Titanic! Det är ju trots allt en utav de bästa filmer som någonsin gjorts. Jag kommer fortfarande ihåg när jag såg den på bio, för nästan tio år sedan. Man visste precis vad filmen handlade om och hur den skulle sluta men ändå går man och ser den =)
Jag tror absolut inte att jag är ensam med att sitta framför tv:n med en filt om mig och en kopp te i handen, och titta på denna super film en gång till i vinter mörker.


Jag vill också


Ett mål uppnåt idag

Jag fick faktiskt tillslut köpt två klänningar =) Fast jag tror att jag ska ta och lämna tillbaka den blåa tubtops klänningen. Men jag har lyckats med en punkt på min lilla lista idag. Dessutom så har jag fått köpt en present till.


Denna ska nog tillbaka till affären eller?


Denna klänningen är jätte fin på, kjolen är nämligen i flera lager =)

Nya stövlar =)

Var det någon som tog mitt förra inlägg som att det var stövlar jag behövde. Nej, jag antar inte det, men nu blev det som det blev. Jag har alltså inhandlat ytterligare två par skor som jag inte vet var jag ska få plats med. Attans, men jag kunde inte låta bli. De var på rea, en liten anledning =)





Dessa är jätte gosiga, är luddiga inuti




Jag hade inga bruna stövlar innan, så  nu har jag två par

Klänningar... I need

Nu är det shopping dags! Igen. Jag måste ner till stan och hitta lite klänningar. Så Yvonne är på väg hit nu. Det ska bli skoj att träffa henne igen =)

Home sweet Jons home!

Då var man redan hemma efter både käk och bio. Vi valde tillslut att se The day the earth stood still. Filmen var inte kanon bra men mycket värd att se. Hela filmen handlar om hur vi människor förstör våran planet och att vi kommer att gå under om vi inte gör något åt det. Dessutom så var skådespelarna kanon bra både Jennifer Connelly och Keanu Reeves som hade huvudrollerna i filmen.




Bio kväll!

Nu har jag precis slutat jobba och sitter hemma hos Jon. Snart ska vi ta oss iväg till Campino. För att sedan gå på bio ikväll. Vi har visserligen inte bestäms oss för vilken än men det blir antingen Twilight eller The day the earth stood still.





Fin fin låt

Jag har fastnat för denna låten med Priscilla Ahn! Det är en så söt text och hon har en otroligt go röst! Jag lovar att ni också kommer att tycka om den!


Priscilla Ahn - Dream

8 saker som jag måste göra innan Jul

  • Köpa klänning till juldagen ( och en till nyår ) panik!
  • Åka skridskor
  • Köpa färdigt alla julklappar
  • Ha glöggkväll, con las chicas
  • Äta ute med Jon innan han åker till Norrland
  • Städa mitt rum så att jag kan julpynta
  • Rensa garderoben, jag får inte in alla kläder längre
  • Avsluta mitt mobilabonemang och leta upp ett nytt

När tröttheten hittar en!

Jag som var så himla pigg imorse, har nu blivit kolosalt trött. Tog ett bad innan och orkade nästan inte ens upp ur badkaret, för att kunna gå och lägga mig i sängen i stället. Där jag nu har legat de två sista timmarna.
Nu ska jag ta och titta på tv resten av kvällen, först blir det Erik och Mackan snygga och smärta och sen blir det Wallander hemligheten. Jag bara hoppas att jag orkar vara vaken hela tiden tycker verkligen om Wallander filmerna. Jag får ladda med en massa massa popcorn, helt enkelt!



GLS

Go kväll med bara mina barcelona brudar, det väckte fina minnen från förra året tillbaka =) Här har vi lite bilder från kvällen



Det blev lite egen mixade drinkar med Björnbär


Och även lite kaffe drinkar med Tequila Rose Cacao


Lite lekar från förr "The mushroom"


Sen kom Björn Gustavsson på besöka


Och gjorde sin berömda dans


Och japp här är vi, fint uppradade för fotografering =)


And the girls is in the Club



Förvånande pigg

Work time! Jag är faktiskt jätte pigg idag, trots att det blev ganska sent igår. Min käraste lilla Jon hade nämligen tappat bort sin jacklapp så vi fick vänta till sist, nämligen någon gång efter tre, för att sen få reda på att någon annan har tagit ut hans jacka. Bad Luck.
Går kvällen bestod i en fest med mina kompisar Hennie och Yvonne som jag bodde med i Barcelona. Sen åkte vi ner och gick in på det nya Cheers & Beers som var så smock fullt att man inte äns kunde hänga in jackan för att garderoben var full. Och därefter gick jag med Jon till Oscars. Det var en kanon kväll fram tills jackförlusten =(
Men nu ska jag ännu en gång ge mig iväg till jobbet. Hörs sen

Utgång på G

Och då blir det dessa kläderna för kvällen, tröjan köpt från cubus i Oslo och byxerna från HM i London. Det är alltid roligare att shoppa när man är utomlands. Och till detta blir det självklart mina svarta favvo pumps från Newlook!





Ops redan suddigt...




Upphittade bilder =)

Som sagt mitt försvunna minnes kort från tiden då jag bodde i Barcelona är upphittat igen. Så här är en lite inblick i mitt liv från den tiden.


På den tiden var jag blond, vilket jag vart större delan av mitt liv


Och jag bodde där med dessa två busfrön


Drinkparaplyn var vardags mat


En hel del var lite suddigt


Och mycket tid spenderades på clubarna, detta är en av dom.



Min mysiga gårdags kväll =)

Lite levande ljus och mouserande vin gör stor skillnad för mysighets faktorn! Så här mysigt hade vi det =)



  




Julig jobbar dag =)

Nu har jag masat mig ner till fiket, där jag nu sitter och äter frukost samtidigt som jag försöker skriva det här inlägget.
Idag så blir det nog väldigt mysigt att jobba, vi ska servera lite julmat och vid kl. 15 så kommer Varbergs lucia hit =) Hörs senare när jag är hemma, har nämligen hittat ett gammalt minnes kort med lite bilder, som jag kommer lägga upp!

Fredags mys med idol final och mouserande vin

Nu så ska jag ta och åka iväg till Jon =) Har inte träffat han på några dagar nu så det ska bli kul att ses. Vi ska titta på Idol finalen och dricka lite mouserande vin. Det tycker jag känns som en kanon mysig fredag. Så fest får det bli imorgon med mina tjejer istället. Hoppas ni också har några mysiga planer för ikväll! Puss



Alice? Eller Kevin? För mig spelar det ingen roll!


Ha en go fredag kväll nu =)


Ops... det blev visst en mys dag!

Okej det har inte blivit särskilt mycket städat idag men jag och pappa har vart och köpt julgran, så nu ska vi snart få fram den riktiga julkänslan =) Och sen så var vi hemma hos farmor och fikade. Massor med kakor, som vanligt och jag som snart ska äta men men, lite tacos går nog alltid ner.


Däck bytar time!

Tänka sig min pappa tyckte att det var bäst att jag lärde mig byta däck, ifall jag nu skulle hamna själv ute på en väg och skulle behöva den här lilla kunskapen.
Så ut gick jag för att lära mig att byta däck, i min vita jacka och utan handskar. Men ops jag fick visst vända in igen. Pappa tyckte inte min klädsel var så lämplig, så på med pappas gamla jobbar jacka och ett par av mina små bröders gamla handskar, så visst blev jag snygg, det var gosiga kläder i alla fall. Och nu kan jag byta däck, har inte lyckats lossa någon mutter själv än men den styrkan får jag väl öva upp =)


Haha visst är jag fin!

Färgvelig

Jag hittade en fin enkel klänning från forever21 som man kanske skulle kunna ha på julafton som jag funderar på att köpa.
Men i så fall vilken färg skulle man välja?



Fredag igen?

Oj vad veckorna går fort, men det är väl poitivt? Jag menar då är det snart julafton =) Idag när jag gick upp så snöade det ute, och visst får man ännu mer julkänsla då! Jag älskar julen det är en så mysig period med släkt och vänner, tända ljus, traditioner och presenter.




Dessa bilderna tog jag när jag jobbade i Norge, visst är de fina?!?!


Viktigt att påminnas

Just nu är jag nöjd och glad och det är väl det man strävar efter här i livet? Har precis kommit hem från träningen och det är väldigt viktigt att påminna sig själv om hur mycket nytta det verkligen gör och hur bra man mår efteråt. Då blir det mycket lättare att ta tag i träningen nästa gång och tillslut står man där som en träningsnakoman =) Nej kanske inte, men ändå!



Duktig dag =)

Känner mig riktigt duktig idag. Jag ska nämligen ut och springa med en kompis nu och sen ska jag dessutom ha fotbollsträning, jag kommer nog att bli riktigt riktigt trött. Men det kommer att kännas jätte gott efteråt. Dessutom är jag helt ledig imorgon, kanon bra =)

Pigg som hmm

Ny dag ny energi =) Idag var det inga problem att ta sig upp trots att jag vet att en lång jobbar dag väntar! Har laddat med smoothie till frukost, med massa massa björnbär =) Sen är det träning som gäller idag.



Ser ni mitt bränn märke på armen =( Fick det förra tisdagen!

Kriminalare =)

Jag har precis sett det sista avsnittet av Osyldigt dömd!
Små kriminal serier är något av det bästa som jag vet, men jag klarar absolut inte av thrillers eller skräck utan jag nöjer mig med den lilla spänning och mystik som man får i en timmes tv program. Självklart är oskyldigt dömd en av mina absoluta favoriter tack vare att det handlar väldigt mycket om juridik =) Men nu har alltså sista programmet i alla fall för den här säsongen gått =(
Nu ska jag ta och lägga mig och läsa i min säng innan Scrubs börjar och sen blir det natti natti. Jag ska försöka hålla mig lite mer pigg så att gå och lägga sig i tid är då ett måste! Godnatt!





Wii!!!

Nyligen hemkommen från jobbet =)
Har försökt hålla det jag skrev i morse, så jag tog cykeln till jobbet istället för bilen, och nu ska jag ta och träna lite med Wii fit. Det är riktigt riktigt kul och det är ju det träning ska vara =) Detta är en av mina favvo övningar, antagligen bara för att det är den enda som jag är bäst på, hmmm! Pappa leder nästan i allt, måste ge han en liten eloge för det!





Lite ändringar i vardagen!

Nu har jag drabbats av vintertrötthet. Attans!
Det var kanon jobbigt att resa sig ur sängen i morse, jag ville bara ta och ligga kvar under mitt varma varma täcke =) Men min planering med tiden bestämde något annat. Jag inser nu att jag måste ändra lite på mina vanor för att få tillbaka min vanliga energi.

  • Träna mer
  • Lägga mig tidigare
  • Ta eftermiddags promenader, medans solen är framme
  • Äta mer frukt och grönt
  • Gå upp i tid även om jag är ledig


Sov sött!

Vill bara säga godnatt till alla mina söta vänner, som just nu bor lite över allt i Sverige, saknar er =(
Sov sött my dears!




Hjälp!

Detta armbandet köpte jag idag! Köper man detta armband går alla intäkter till kampen mot malaria! Och det är ju väldigt snyggt också =)





Go låt =)

Tids fördriv just nu men låten är värd att lyssna på! =)




Shoppingdag =)

Idag ska jag och mina barca brudar till kungsmässan och shoppa! Just nu sitter jag och Yvonne bara och väntar på att Hennie ska komma till mig så att våran lilla endags tur kan börja =)


 


Virrig tankeverksamhet!

Glömde förresten att berätta igår att jag troligen kom in på jursit-linjen i Lund =) Jag står visserligen fortfarande som reserv men en låg sådan så det känns som att jag kan vara ganska säker på att komma in!
Så vad gör man nu? Måste skaffa mig den där laptopen som jag visserligen ändå plaanerat att göra, kolla boende, kolla csn, lån, m.m. Så just nu är det massor som snurrar i mitt huvud, är det något mer viktigt som jag borde kolla upp som ni vet? Skulle önska lite hjälp på vägen råd. Tack


8 December

Då var man hemma från Ge-käs igen då! Det blev mest lite små, skönhets prylar som ansiktskrämer och deodoranter m.m. Sen gick jag och Jon och åt carbonara och hamburgare, men det var faktiskt inge gott men men.
Nu sitter jag hemma och tittar på CSI, vilket jag älskar små kriminal program är det bästa jag vet!








Hemska rykten!?!?

Hörde precis om ett helt sjukt rykte om mig! Blir sjukt pissed off!!!!
Tänker inte ta upp vad det handlar om, men jag vill bara meddela till vissa personer att de kanske borde ta och tänka efter lite först? Framför allt innan de tar och sprider det vidare! Skaffa er något riktigt att prata om =(
Hopp, jag som precis var kanon glad! Men men jag ska försöka att strunta i det, ska ju trots allt åka till Ge-käs med Jon nu =)

Bloggdesign =) Jippie!!!

Nu har jag äntligen fått skaffat mig en blogg design =) Och jag är kanon nöjd! Vad tycker ni?! Jag tycker att hela helhets intrycket blev mycket roligare och mycket intresantare! Visst passar det kanon bra med blått! 



Var bara tvungen, men det är en kanon söt video och en bra låt faktiskt =)


Julklappar, ops inga köpta!



Godmorgon, jag insåg igår att jag faktiskt inte har köpt en enda julklapp än, medans min jobba kamrat redan var helt färdig! Jag borde nog börja fundera lite på vad jag ska köpa! Som tur är ska jag troligtvis till Ge-kås idag och till kungsmässan imorgon =) Så det bli nog två shopping dagar det här. Fast först lite jobb så klart. Puss puss





Wallander, good shit!



Har precis kollat på Wallander filmen som gick på tv med Jon, den var riktigt bra =) En äkta Moa film, typ kriminalare! Det bästa i hela filmen var i och för sig när Jon började asgarva åt denna lilla dialogen;

-Vad är det där?
-Läkerol, makes people talk!


Läkerol ↑

Jobbar för fullt



Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att vi ska börja med avgången här på Stena line. Det är alltid kul att komma ner hit, för man lär sig verkligen alltid något nytt.
Har föresten precis varit och solat, vilket jag tycker är jätte jätte avslappnande =) Ofast klättrar jag på väggarna av att inte göra något särskilt men, har man betalat för att ligga still så ligger man still!





Nervös, nervös!



Imorgon får jag troligtvis reda på om jag kommit in på jursit linjen i Lund! Det är en ganska avgörande faktor för vad jag ska göra de närmaste minst fem åren, så tro katten att man är nervös. Ni får ta och hålla tummarna för mig!


Morgonstund har guld i mun!



Eller hur det nu går? Nu är det i alla fall söndagmorgon och jag har inte ens lagt märke till att det varit helg =( Troligen för att jag jobbat så mycket och dessutom ska fortsätta med det! Känns lite tråkigt att i princip hela helgen redan har passerat, men jag får helt enkelt försöka utnyttja helgen bättre nästa gång! Ha en kanon bra dag nu! puss puss



Lilla jag nu på morgon med mitt rufsiga hår =)


Massa skratt!



Kväll med min favorit Yvonne! Det var precis vad jag behövde en inte göra mycket alls kväll! Bara snacka massa oviktigt trams, för det mesta och skratta en massa =)
Men nu är det lägg dags för mig, jag ska upp till ännu en jobbar dag imorgon, ska jobba både på fiket och på Stena Line! Men det ska nog gå fin fint! Puss puss och godnatt




Min söte Yvonne =)



Nyårsklänningar?



Igår satt jag och kollade på lite nyårsklänningar, vad tycker ni, jag vet inte äns om jag ska ta och beställa någon eller om jag överhuvudtaget ska ha någon av dessa, men är det någon särskild som ni tycker är extra fin?






Barnkalas på jobbet!



Jag har jobbat hela dagen fram tills nu och i slutet så hade min jobbakamrat Pernilla ett barnkalas för sin dotter som fyllde 8år. Så vi gjorde iordning ett litet disco åt dem =) Visst är de söta!


   


Senare ska jag träffa Yvonne, vilket jag verkligen ser fram emot. Hara nämligen knappt umgåts med henne sen hon flyttade hem från London!

Tv kväll =)



Det blev en myskväll framför tv:n =) Först med idol och sen med "The fast and the furious Tokio drift". Det var en rikttigt bra film men det kunde ju vart lite snyggare killar med, hehe. Som tur var har jag ju redan min egen. Det lutar mot en helt nykter morgondag också. Så en nykter helg för min del nu! Sov gott =)





En första dagens!


En riktigt glad Moa trots halsont! Är bara väldigt glad över att ha kunnat ha en lugn lugn göra ingenting dag. Men nu ska jag iväg och köpa julklapp åt mamma. Japp åt inte till!

PS. Jag har hitta tidinställd fotografering på min digitalkamera, det tog några år men bättre sent än aldrig =)



 
Vita byxor från Ginatricot
Grå t-shirt från New look i London



Ni måste se Britneys nya video =)


Nu har Britneys nya video till circus kommit, och om hon såg bra ut i Womanizer så är hon rykande het här. Det är den gamla brittan tillbaka =) Ja jag vet att jag redan har lagt upp en video idag men jag var tvungen att lägga upp denna också när jag såg den =) Visst är den bra !?






Svin go låt!



Detta är en as go låt, den är ganska gammal men det är den som jag har lyssnat mest till de senaste veckorna när jag sitter här vid datorn! Lite läskig video också med några mer eller mindre överaskande ögonblick =( Och det gör ju inget att Jared Leto är rikitigt snygg också!






Ändrade planer =(



Det var planerat att gå ut och äta på restaurang ikväll med Jon, men har vaknat upp med jätte ont i halsen och knappt kunnat få i mig någon mat så de planerna får vi ändra. Antingen tar vi och går på bio =) eller så blir det en hemma kväll framför idol! Juryn har bestämt deras låtar ikväll, så då kan det kanske bli rikitgt kul =) Här är de utvalda låtarna!


Alice: "Keep this fire burning" / Robyn & "Girlfriend" / Avril Lavigne
Robin: "It's my life" / Bon Jovi & "Black or White" / Michel Jackson
Kevin: "Livin' la vida loca" / Ricky Martin & "Hot in here" / Nelly







Sorgsen dag =(


Det har vart en ganska sorglig dag idag! Har varit tvungen att säga hejdå till två av mina närmsta vänner. Men dagen slutade väldigt bra i alla fall gick och käkade pizza med Louise, Lisa och Rickard och hade jätte kul. Sen så var jag och tränade fotboll och man mår alltid lite bättre av träning =) Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig, och så hörs vi imorgon =) Sov gott!







Hejdå Louise!



Tråkigt att behöva säga hejdå till två av sina bästa kompisar på en och samma dag, men som tur är så ska jag ju åtminstone åka upp till Lindvallen och träffa Loiuse igen om en månad! Du får ha det så himla bra! Puss puss





   


   



Hejdå Jannica!



Nu har jag sagt ett hejdå för idag! Det är inte roligt men men. Jannica flyttar idag till Åre och kommer som det i alla fall är planerat att bo där i ett halv år =( Här är lite bilder på min goaste granne och party prisse=)




   


   



Hektisk dag; som vanligt i och försig

Okej min planering för dagen innebär att jag antagligen inte hinner hem förrän elva ikväll =( Men men jag ska göra ganska roliga grejer idag så det gör inget.

Kl.10:00 Promenad med Jannica
Kl.12:00-18:30 Jobba
Kl.18:45 Äta med Loiuse
Kl.21:00 Fotbolls träning


Tidigt till sängs idag =(


Det blir redan ett godnatt här ifrån mig! Jag är jätte trött så jag ska ta och gå och lägga mig och läsa fram tills klockan blir nio då jag ska se på Oskyldigt dömd, fast det gör jag inne på mitt rum i sängen. Ska inte ta och resa mig upp en sekund =) Om ni inte har sett oskyldigt dömd så tycker jag att ni ska ge det en chans. Sov gott puss!




Snö, svart och kallt!



Idag har jag och Jannica vart hemma hos Dychan och fikat och kollat på en film från när vi var i Holland med fotbollslaget =) Det var kanon skoj att se massa gamla lagkamrater och se hur jag såg ut för ett par år sedan, hmm. Sen åkte jag och Jannica vidare ner till stan där vi fick ätit varsin panini.
På hemvägen började det mega snöa, och det var redan svart vid ca. 15 tiden. Herre gud! Men men nu är jag hemma varm lite blöt men glad, mätt och belåten=)







       
Lite bilder ifrån idag, Jannica i fet dunjacka och jag i polo och tjocktröja!





Jag är ledig =)



Äntligen ska jag ha en ledig dag och bara sitta vid datorn eller ligga i soffan och titta på tv. Jag har haft så mycket att göra det senaste så det känns jätte bra att bara ta det lugnt idag. Ska visserligen troligen iväg och fika med Jannica och min gamla fotbollstränare, hmm. Ja vi får väl se, hur denna dagen blir.






Skrämmande bok =(


Nepp nu är det lägg dags för lilla mig. Och idag så blir det nog inget godnatt läsande, jag skrämmer bara upp mig själv. Sov gott hörs imorgon =)






Mysig kväll med glögg!


Kolla vilken go mysig kväll vi haft! Glögg, mandlar, russin och pepperkakor =) Jannica fick dessutom testat Wii fit, men det var nog inte riktigt hennes grej, hmmm. Ska nog träffa tjejerna imorgon också. Jannica flyttar nämligen på Torsdag och Louise på fredag =( Det kommer att bli lite ensamt utan dem. Jag hoppas bara att de får det kanon skoj i sina små skidorter =)








Drygt blogg problem!



Jag har haft lite problem med bloggen idag =( Mina inlägg visas nämligen inte förrän typ sju timmar senare än jag lagt upp dem, vilket är jätte jätte irriterande! Jaja idag har jag jobbat i alla fall, behövdes nämligen mer folk. Så jag började dagen med att åka ner och lämna in en timrapport till Stena Line så de kan skicka vidare dem till göteborg så att jag helt enkelt får min lön. Sen har jag vart i falkenberg hela dagen fram tills nu och serverat ett julbord. Och nu ska jag försöka ha den där glöggkvällen som jag längtat så efter med mina små söta vänner. Och om nu inte bloggen krånglar så kan jag nog ta och lägga upp lite bilder senare ikväll.








Glöggkväll och julbord



Det blev jobb idag ändå, men jag ska bara hjälpa till med ett julbord i falkenberg nu under eftermiddagen så det blir nog ganska kul =) Och sen så blir det glögg kväll med mina kompisar, det ser jag verkligen fram emot.


Så typiskt min familj!


Ikväll har jag och Jon ätit kina mat och när jag kom hem tänkte jag bara ta och lägga in lådan med all mat som jag inte orkade äta i kylskåpet och vad får man se. Jo kylskåpet är proppfullt och då menar jag verkligen proppfullt. Som tur var har vi min mamma som alltid på något höger och vänster lyckas leka lite tetris och få plats med allt i alla fall. Själv hittade jag en liten lucka längst längst upp i mitten för min kina mat, japp där mitt under lampen som ni ser =)
Nepp nu är det lässtund för mig ännu en gång, jag har ju faktiskt lyckats sätta mig in i boken nu. Hörs igen i morgon, då jag kanske är ledig! Sov gott!




Japp det är typiskt min familj det här!

Juldag nr. 1



Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet där jag var tvungen att jobba över lite grann. Har nämligen jobbat med att förbereda ett julbord hela dagen. Vi har gjort gröt, jansonsfrestelse, grönkål m.m. Det är kul att göra lite annat än de vanliga café sysslorna =) Men nu är jag trött! Som tur var är jag ledig imorgon vilket ska bli jätte jätte gott. Så då kan jag ta och sova ut ordentligt!
Nu ska jag iväg till Jon så fort jag kan och ha en mys kväll! Ha det bra!







Tröööött 1 december!



Jag har sovit i över tio timmar i natt men det var ändå jobbigt att ta och gå upp! Jag hoppas att ni som jag tände ett ner räknings ljus i morse när ni åt frukost, då får man en ordentlig jul känsla =) Men nu ska jag ta mig till jobbet! Hörs sen ha nu en god god 1 December







RSS 2.0