Lugn hemma kväll

Trötta jag har legat hemma hela kvällen och kollat på film, det var precis vad jag behövde idag. Det blev självklart ytterligare en dansfilm, en riktigt bra en som jag aldrig hade sett innan. Filmen är helt ny och heter Make it happen. Den handlar som vanligt om en tjej som vill lyckas inom dansen och komma in på någon dansskola. Jag rekomenderar verkligen er att se den.


Helsingborg

Som sagt igår var jag och lite vänner hemma hos Anna i Helsingborg och festade. Vi började kvällen med att göra tacos, vilket alltid är lika gott. Sen så förfestade vi fram till tio och gick sedan vidare till Tivoli. Ett grymt ställe, det hade tre dansgolv ett med schlager, ett vinyl golv vilket innebär en massa gamla rock klassiker och ett rnb golv. Alla lika omtyckta. Sen så drog vi hemmåt och åt upp resten av tacosen som nattamat.
Och nu idag så gick vi till en restaurang som heter Haket, vilken var så himla mysig med massa soffor och kuddar överallt och riktigt god och bra mat. Men nu är jag så himla trött så trots att det är lördag ska jag nog bara vara hemma och plugga. Med andra ord det kommer att bli en tidig kväll.


Vidar våran köksmästare för kvällen


Mums alla var lika hungriga


Den fina utsikten ifrån balkongen, det är Danmark man ser på andra siadn vattnet


Ännu en fin bild, tänk er att kunna sitta här på sommarkvällarna


En liten samling med folk


Jag och Anna


Kvällens tjejtrio, det är alltid en trio av någon anledning...


Väl inne i dimman


Vinyl baren


Hemgången, kolla in det stolpskottet?!?!


Detta är bilder från idag innan v i tog tåget tillbaka hem


Visst är Helsingborg fint, jag hade absolut kunnat tänka mig att bo i denna staden, lagom stor, nära till danmark och vattnet.

Helsingborg here I come

Nu bär det av till Helsingborg. Vi är nämligen några vänner som ska bosätta oss i en lägenhet där över denna fredagskväll och gå ut på något ställe som heter Tivoli. Man måste ju ändå säga att det låter som ett roligt ställe. Hoppas att det når mina höga förväntningar.
Det är bara synd att min sockertopp från Varberg inte kommer ner. Hade varit kul.
Hörs igen imorgon. Puss puss

Grymt rolig kväll

Gårdags kvällen var kanon, som många andra kvällar men det var så skoj att vi fick dragit ihop alla till Ög:s. Så från att folk hade tänkt att gå till Kassa och till Penthouse, så samlades alla på Ög:s. Mycket lyckat, tyvärr var Dj:n riktigt riktigt kass, så jag tog över båset ett tag, men jag vågade inte direkt röra något. Men men man kände sig lite grym där ett tag iallafall.
Sen så blev det självklart en liten uppsamling av folk på hamburgar stället, mycket uppskattat nattamat ställe. Alla städer har ju ett mer eller mindre lyckat ställe, och detta är väl inte riktigt bra men det är där man träffar alla så det är dit man går. 


Efter ett tag var dansgolvet fyllt trots den dåliga Dj:n


Hmm. bara så ni vet så är det aldrig uppskattat att slänga sig in i bilder som folk tar, han är lite svår att inte lägga märke till. Någon som vet vem det är?

   
Och det var på hamburgarstället det var ja... Och om ni undrar så är det Agnes som har gjort alla blå

Korridorsfest?

Hej, idag har jag varit på två föreläsningar som handlar om vår inlämningsuppgift som vi ska ha lämnat in om tre veckor. Det var nog ganska viktiga saker de sa men jag blir så trött av att vara på föreläsningar som jag inte behöver ta några anteckningar ifrån. Måste vara sysselsatt för att hålla mig pigg och det kan man inte dirket säga att jag var idag.
Gårdagen var jätte go, Myntha var ett jätte fint mysigt, men väldigt classy ställe. Alla som går ut i Lund är iprincip studenter och jag blir lite störd av de som ska beställa in skumoa för hela studiebidraget redan första kvällen. Men men det är ju som sagt deras problem.
Idag blir det utgång tillsammans med massa massa folk, alla små grupper som jag har umgåtts med ska iprincip ut eller i alla fall några från varje så det ska bli en skön go blandning av folk. Ser väldigt mycket fram emot att åka iväg på förfest nu och sen får vi se hur det blir om det blir korridorsfest eller till någon nation med en gång.


Studenternas favorit datum

Nu är det den 25:e vilket innebär att studentbidraget kommer. Detta är dagen då halva Lund har ett extra stort leende på läpparna, nja kanske inte, men en del i alla fall som har fått leva lite tillbaka hållet den senaste tiden. Så nu bär det iväg till en pub som heter Myntha, där vi ska träffas för att ta ett glas och sitta och prata om allt annat än studierna. Det ska bli kul att gå dit och se hur det är där. Det är alltid kul att kolla in nya ställen.


Stora salen

Gårdagskvällen var toppen, att komma in i deras lägenhet och se att hela köksbordet är täckt av semlor, det var paradiset. Dessutom så var det riktigt bra sälskap. Tack så hemskt mycket för gårdagens bjudning; Therese, Anna och Carro.
Nu är det dags för föreläsningar igen och vi ska idag vara alla 130st i Pufendorfs salen och lyssna på någon gubbe i kostym antar jag när han pratar om juridiken i ett rättshistoriskt perpektiv. Kanske kan vara intressant vem vet, ska försöka att inte döma ut det med en gång. Det ska bli kul att ha föreläsning tillsammans med den andra gruppen också i alla fall. Och därefter ska vi ha diskution om studieteknik, hoppas att det ger några bra tips.... Men nu måste jag åka. Ha det kanoners.

Mums dag

Jag säger som Gert fylking; ÄNTLIGEN. Idag ska jag iväg på semmelfiesta hemma hos Therese vi kommer bli typ en 30personer som sitter och äter semla efter semla och som de flesta vet älskar jag semlor. Så detta initiativ tycker jag var mycket bra. De är så söta som offrar en hel dag till att baka semlor åt oss.
Men först blir det att bege sig av till föreläsningen, mitt mål efter det är att försöka stanna kvar inne i centrum och plugga fram tills vi ska hem till Therese. Kanske spendera lite tid till att shoppa m.m. Får se helt enkelt. Puss puss


Dags att koppla bort studierna igen

Då har Oscarsgalan varit, filmen som tog hem flest Oscars var Slumdog millionaire, en av de t vå filmerna som vi såg förra filmkvällen som vi hade. Det är faktiskt en ganska bra film så vill man slå ihjäl någon timme eller två så är det ett bra sätt. Den andra filmen vi såg var News Movie en rent ut sagt kass film. Vi satt under filmens gång och diskuterade hur katten de har fått övertalat någon till att ens göra denna filmen, och hur sjukt dåliga alla filmer som blir nekade måste vara.
Nu är det dags för ytterligare en film kväll eller kanske fifa kväll vi får se, ska bort till Eric igen i alla fall nu. Ska bli bra och komma bort ifrån spindeln, jag tror att han fprtfarande är kvar här någonstans.

                      

Skit morgon

Vaknade upp ur en jätte deppig dröm, så jag kände inte alls för att gå upp idag. Lyckas bränna mig på min platt tång. Sen så ser jag en stor vit spindel, och det var droppen jag har mega fobi för spindlar. Dagen har med andra ord börjat as dåligt. Jag ska ta bussen till centrum idag och jag ska göra det nu. Hellre vara lite för tidigt på juridicum än att sitta här med spindeln, som jag inte vet var den är längre dessutom. Det är i en sån här situation man inte vill bo själv.

Middag med underbara vänner

Är nyligen hemkommen från ännu en trerätters middag på malmös nation. Älskar att gå dit när man är lite trött en söndag kväll, snacka med alla om hur helgen har varit och bli serverad både förätt, huvudrätt och efterätt för 40kr. Snacka om bekvämt. Idag var det krabbstick/skagenröra toast, ugnsbakad lax och radiokaka med glass. Kanon gott och med trevligt sällskap, så jag kan ínte be om så mycket mer. Nu ska jag försöka och vara lite diciplinerad och läsa de där sista sidorna i Normgivningsmakten till imorgon. Ha en fin kväll. puss

Ög:s

Då har ännu en lördag i Lund passerat. Gårdagen var sjukt rolig, tiden bara försvann. Jag förfestade hemma hos Agnes, en toppen tjej här ifrån skåne som alltid är pigg och glad. Sen gick vi vidare till Östgöta nation där vi mötte upp Chrostoffer, alias Stofmeister, och Vidar. Det var jätte jätte kul på klubben, men tiden bara försvann och sen stängde stället. Bara sammanfattning eller hur.



Jag och störtsköna Therese, på förfesten. Visst är de stora glasen snygga och farliga ska nog också tilläggas 


Agnes, Therese och Erik innan vi begav oss ut i snöstormen för att ta oss till Ög:s


Och väl inne på Ög:s, detta var kvällens tjejtrio, en mycket bra sådan.

Tornadons fel

Ojoj vad fort det går att rasera ett rum. Jag som städade igår men men som tur är så går det fort att städa också. Så imorgon blir det jag som plockar i ordning. För nu ska jag nämligen ge mig iväg till Agnes på förfest, innan vi ska ge oss av antingen till Östgötas eller Lunds Nation. Det ska bli kul att festa med lite nytt folk idag. Och jag ska försöka ta lite fler bilder. Ha en bra lördags kväll




Hallands

Gårdagen var jätte trevlig och rolig. Som sagt så var vi hos Nicole och gick sedan vidare till Hallands nation, vilken var helt okej men inget direkt speciellt. Fast det fanns mycket trevligt folk, jag sprang dessutom in i ännu en gammal klasskamrat, Anna. Så nu har jag lyckats träffa alla mina gamla tjejklasskamrater som pluggar i Lund, nästa steg är bara att träffa dem alla på samma gång :)
Men nu ska jag in till centrum och fika. Hörs senare.


Björn, jag, Vidar och Nicole.
Jag har blivit lite dålig på att ta kort detta är enda tagna under hela kvällen.

Fredagens bravader

Hallå hallå. Dagen har än så länge varit riktigt riktigt bra. Jag har väl mer eller mindre bara pluggat idag förutom när jag var iväg och åt nationslunch på Sydskånska. Dom serverade idag lasange, med feta ost och soltorkade tomater, kanon gott. Där träffade jag även min gamla klasskamrat Matilda, så jag tackar ännu en gång gudarna för att jag har en så snäll pappa som låter mig ha hans mobil, så att jag kan hålla kontakten med alla människor här nere. Tack tack.

Men nu till kvällen bär det av till Nicole på förfest och sedan vidare till Hallands nation, eller som sagt det är planerna än så länge. Hoppas på att det blir kul, vi är ett stort gött tjej gäng plus någon liten kille som ska försöka göra kvällen lite festlig.


Plugg, plugg och mera plugg

Så här har mina senaste dagar och kvällar sett ut; tillsammans med Sveriges författning, Sveriges grundlagar och Norgivningmakten enligt 1974 års regeringsform. Jag vet, jag är jätte löjlig men på något sätt tycker jag att det är jätte kul att plugga, man känner sig så himla duktig. Fast litteraturen är väldigt tung men men.
Och som ni ser så har jag tryckt ihop min söndriga mobil, som nyligen var i fyra bitar, men den funkar inte ändå. Men då ha man den fina turen att mina föräldrar skickade ner en annan till mig som jag kan ha ett tag framöver =) Jag har genom den fått tillbaka mitt liv, mer eller mindre.



Och föresten det blir en lugn filmkväll idag istället. Som sagt man vet aldrig om planerna håller eller spricker här nere. Men en film kväll passar mig utmärkt.

Nu får de ge sig

Okej vi fattar, man kan få cancer av allt. Nu har "sjukt högt utbildade, smarta personer" i Nottingham gjort en studie på att man kan få cancer av sex. Men självklart så har dessutom någon svensk urologispecialist påpekat att risken är så himla liten att den inte är värd att bry sig om. Jo tack! Det har väl varit det med det mesta cancer varnande sakerna som har kommit upp och tacka gudarna för det, annars hade vi inte kunnat leva ett normalt liv.
Känner bara att de börjar gå lite långt med alla varnande, gör inte detta, ät inte detta, råden.

Pigg och glad

Godmorgon, godmorgon. Jag tänkte även idag ta mig in till Juridicum via en promenad, det tar bara en kvart längre än med bussen så varför inte? Idag har vi som vanligt bara en föreläsning och sen blir det till att köpa boken Sveriges grundlagar, jag är i stort behov av den nu.
Men ikväll blir det andra planer, troligen förfest hos Nicole som bor mitt i centrum och sen utgång till Lunds penthouse. Torsdagar är en av de bästa kvällarn att gå ut på här i Lund och vi är dessutom lediga imorgon :) Men som vanligt kommer inget vara spikat och klart förrän en timma innan kanske.

Snö på gott och ont

Idag tog jag och promenerade in till centrum vilket faktiskt var jätte gött, men jag borde haft halsduk, det är kallare än man tror. Så nu sitter jag här förkyld och hostar men men. Det är så himla vackert när solen lyser på snön som fortfarande ligger kvar och troligen kommer att göra det ett tag till i och med att det snöar lite hela tiden. Nu är det mitten av februari och jag har faktiskt tröttnat på kylan ganska mycket nu. Vill att det ska bli vår, trots hur vackert det än är med snön.




Påvägen till juridicum

Lugn dag

Slapp dag, eller rättare sagt en dag då man själv får ta eget ansvar. Jag ska snart ge mig in mot centrum för att äta lunch på lunds nation där de idag serverar lax, vilket ska bli jätte gott. Det blir inte att man gör fisk hemma inte jag i alla fall. Sen så ska vi försöka plugga lite ett gött gäng, önska oss lycka till. Och därefter så ska vi på en föreläsning om studenthälsa, studieverkstaden och studieteknik, vilken är obligatorisk, men det ska nog bli kul. Sen får vi se vad det blir eller om det blir någon kvälls aktivitet, vi har pratat om att träffas ett gäng och laga svensk husmanskost, typ kokt potatis, fläsk och löksås. Men vi får se helt enkelt.


I brist på diciplin har jag börjat locka håret på morgonarna, ops.... Dålig vana.

Egen dag

Goddagens. Idag har det gått mycket tid till att fixa internet, men utan något resultat. Men däremot så har min mobil vaknat, jag kan inte använda vissa knappar och jag kan inte se något, men jag kan svara på samtal, så nu går det alltså att nå mig igen. Och mamma ska vara så snäll så hon skickar ner en mobil till mig så om några dagar kan även jag ringa och smsa. Jippie.
Annars så kommer dagen mest att bestå av att läsa, så jag ska försöka vara lite disiplinerad nu. Igår var det en massa folk över och spelade TP och På spåret fram till halv tolv så då blev det inte så mycket gjort så det måste tas igen idag. Så hela kvällen ska jag sitta i min lilla lägenhet och läsa. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men det är ganska skönt att inte ha någon tv, iallafall nu.


Dator problem

Jag börjar tröttna på alla tekninska problem just nu. Som sagt mobilen är sönder så den ändå kontakten med omvärden jag kan få är via datorn. Och nu krånglar så klart den också. Jag har efter tio försök äntligen kommit in på bloggen, men det är inte bara det som krånglar. Jag lyckas inte gå in på min mejl eller facebook. Lite irriterande, jag har nu uppdaterat Norton två gånger och gjort virussökningar men den hittar inget. Om det är nogon som är bra på dator problem och har något tips på vad jag kan göra hade jag varit jätte glad =)

Ny vecka ny kurs

Ny vecka ny kurs. Det ska bli kul att börja på något nytt, visserligen ska detta vara den tråkigaste kursen av jurist studierna men det är väl bara att bita ihop och försöka ligga i fas helt enkelt. Alarmet på datorn funkade inte i morse föresten, jag har ju ingen fungerande mobil så jag försökte använda datorn som väckarklocka men det gick visst inte. Som tur är så vaknade jag ändå, tacka gudarna för att jag är en morgon människa. Hörs senare. Ha en fin dag

Middag och match

Äntligen drog vi oss iväg för att äta middag. Det blev på en sportbar under Manchester united matchen mot Derby, men det var jätte mysigt och framförallt jätte god mat. United vann som tur var med 4-1 föresten. Men nu har jag lämnat Jon, lite sorgligt men vi ses nog snart igen. Inget datum bestämt men det blir som det blir. Har varit jätte trevligt att ha han här, så hela min helg har helt enkelt varit kanon bra. Nu blir det till att läsa Svensk författning, boken som vi ska ha läst till imorgon.

Vi såg även en film under eftermiddagen, den nya med Leonerdo Dicaprio och Kate Winslet. Men om jag får säga det så var den ingen höjdare, de är grymma skådespelare men ingen vidare bra handling, ganska händelse lös...


Gosig hemma kväll

Sweet sweet valentines day. Både jag och Jon sov visserligen bort halva alla hjärtans dag men sen hade vi en jätte trevlig kväll. Trötta som vi var så valde vi att stanna hemma och beställa mat, det blev pizza och hamburgare, med lite skumpa till. Classy?!?! Och där efter titta vi på den "romantiska" filmen fight club. Det var åtminstone ögon godis så det räckte och blev över, både Brad Pitt, min favorit Jared Leto från 30 seconds to mars och den grymma skådisen Edward Norton. Ingen klassisk alla hjärtans dag kanske, men den passade oss utmärkt igår....

     



    

Alla hjärtansdag

Självklart ska man om det är möjligt träffa sin älskade denna dag, och den turen har jag. Har innan idag varit och mött upp Jon på stationen men efter som min mobil är sönder och att vi missade varandra så tog det ett litet tag men efter många om och men så hittade vi tillslut varandra.
Kvällen till ära är inte helt planerad än vi kanske åker och förfestar med lite kamrater, tar en lugn hemma kväll eller går ut och äter. Vi gör det som vi känner för helt enkelt. Och jag måste bara visa vilken söt bukett ja fick av Jon


          


 


Queen for one night

Kvällen igår var jätte jätte skoj.
Vi började förfesta hemma hos marielle och det var kanon kul hon hade gjort det så fint med snaxs och dipp m.m. Men sen drog vi oss självklart bort till AF-borgen för att äta tre rätters, sjunga sånger och se vilka som skulle bli vinnare från novischperioden. Och  kan man tänka sig, gissa vem som blev årets kvinnliga novisch =) Jo jag, svin skoj. Och som årets manliga novisch blev en kille som heter Axel. Så vi fick helt enkelt gå fram oc bli dubbade för att sedan få varsin krans =) Så ännu en kväll som drottning, jippie! Fast sen hände en liten olycka så min mobil är paj, hoppas det går att fixa. Men nu så ska ni få se lite bilder från igår =)



Jag var tvungen, Eric ser så laddad ut. Här är alltså före bilden


Och här är efter bilden =) Eric, Tobbe och Kristian


Lite affärs killar, eller inte


Mina bordskamrater mitt emot Mattias och Lisa


Elin, Marcus och jag trevligt bords sällskap


Och tilll vänster om mig fann vi Martin =)


Kung och Drottning för kvällen


I´m on top of the world

Novischfest

Hallå!! Det är en kanon glad Moa som skriver just nu. Tentan gick bra, jag skulle bli jätte jätte förvånad om jag inte klarade den. Sen så gick vi hem till en kille som heter Vidar och drack skumpa. Kan man göra något bättre klockan halv elva på morgonen. Där efter har det varit en sväng ner i sta och förbi systemet. Ops, men förådet var slut till ikväll.
Ikväll, det är en kväll som står helt för sig, efter ikväll slipper vi gå under bemärkelsen novischer, så då är vi studenter, jippie. Kvällen till ära har en classi dresscode. Tjejerna ska ha klänningar som går minst ner till knäna och killarna kostym :) Så det ska bli jätte kul. Jag ska försöka ta många bilder. Ha en trevlig kväll själva puss puss





Onooo

Okej då var det dags att ge sig av till min första tentamen någonsin. Önska mig lycka till!!!!

Balett?! Modernt?! Juridik?! Mat!!!!!

Okej då var det hela påbörjat. En hel dag inlåst i lägenheten med bara mina böcker!!!
Nej inte direkt, vem kunde tänka sig att jag skulle få tränings abstinens just idag, hmm. Så jag har hållit mitt eget lilla balett/modernt pass här hemma. Jag hoppas att min gamla danslärare Lena inte läser detta för enligt henne bör man inte träna utan profisionell lärare, för skaderisken. Ops. Men det har varit jätte gött att få röra lite på sig i alla fall, måste komma igång med träningen igen =)
Men nu blir det böckerna igen och sen liten promenad över till min granne Willys för att inhandla någon middag dagen till ära*?!?!
Wish me good luck!

Fin fin dag

Idag har jag insett hur mycket jag hade tjänat på att köpa ett busskort, fast jag ursäktar mig hela tiden med att det faktiskt fortfarande är snöoväder. Tänker faktiskt ta och cykla längre fram.
Jag har nu haft mitt sista seminarie innan tentan så imorgon är jag helt ledig, vilket innebär att jag kommer vara mer upptagen än någonsin med att plugga. Hur nu dettå går ihop?!?! Jag har även fått lämnat tillbaka kjolen som jag hyrt och varit och tentafikat med lite vänner.
Nu på kvällen tittade vi på filmen Body of lies och tyvärr den nådde inte mina förväntiningar. Leonardo Dicaprio har oftast om inte alltid valt grymma filmer att göra men denna var en tabbe. Okej den var inte helt kass men ingen gripande, spännande action i alla fall. Nu är det lägg dags för mig och det ska bli kanon gött. Sov som en stock i natt och min plan är att lyckas med det även ikväll.



Home sweet home?!?!?

Dagen har varit riktigt riktigt bra, synd bara att det nu är snöoväder =( Först idag så hade vi rättegångsspel på seminariet, vilket är jätte kul. Sen så gick vi visserligen på en riktigt rättegång, de var lite mer seriösa än vad vi var. Rättegången handlade om grovt olaga hot. En kille som hotat en annan killa med kniv. Men som tur är så blev han dömd för det. Men det var väldigt sorgligt att hans föräldrar satt där och skrattade sig igenom hela rättegången.

Och nu så har jag äntligen fått flyttat in i lägenheten. Jag tror att jag kommer att trivas jätte bra, men det är helt enkelt bara till att vänta och se. Så här ser den ut i alla fall =)




         



De gågna dagarna

Nu var det som sagt ett ganska bra tag sen jag uppdaterade senaste, tänkte därför bara dra igenom lite fort....

Som sagt helgen har jag spenderat i Varberg, goa goa Varberg. Det började med ett 25års kalas för min kusin Sara och fortsatte med ett 60års kalas för Gun-Marie. Det var riktigt roligt på båda ställena faktiskt, framförallt för att jag fick träffat en massa folk igen.
Sen på söndagen gjorde jag och mamma semlor och åkte iväg till mormor och morfar och fikade, mycket gott och mycket väl uppskattat. Sen så kunde jag självklart inte låta bli Campino och jag avslutade helgen med att hyra Center Stage "Turn it up". En grym dansfilm som har morderniserats. Och om det är något jag tycker om så är det att kolla på dansfilmer, man blir så himla motiverad till att börja dansa igen =) Så söndags kvällen fick helt enkelt bli mys med min underbara pojkvän.

Sen så var det ju fredagen, har inte så mycket att säga, kort men bra riktigt riktigt bra. Det var jätte jätte roliga lekar och vi var visserligen inte så många i vårt lag men duktiga det var vi då allt. Här är en bild som talar för sig. Kung, Drottning, Daniel Westling, Tarras och två livakter. Vad tycks?


Lets wait

Ingen uppdatering igår och det lär inte bli mycket av det idag, ni får helt enkelt vänta tills imorgon då jag är tillbaka i Lund igen. Både för att se hur jag haft det i Varberg och min lilla stund då jag var närvarande vid småjurslekarna. Hmm ha det bra

Moa = Prinsessa

Nu så är det dags för de efterlängtade småjurslekarna, och som redan sagt så ska jag vara prinsessa. Jag tror jag skulle kunna tänka mig att vara prinsessa varje dag eller vad säger ni? Fast jag ska ha med mig en annan kjol till när vi går ut ikväll. Denna når i backen även med de högsta klackarna på.

    


Styling

Då var det en ny morgon. Gårdagen var jätte rolig. Vi hade en liten sällskapsspels kväll. Så vi började med på spåret och avslutade med TP. Eriks korridors kamrat Tove var med och hon var läskigt duktig. Hon kunde iprincip alla svar och hon kunde till och med peka ut att ett av svaren var fel. Ops...
Men nu är det dags för mig att dra mig in till stan för att införskaffa det sista till min Kronprinsessan Victoria utstychel. Det jag saknar är det ljusblåa siden bandet och min krona =) Sen så ska jag nog kunna gå in i rollen!


Låt tips

Dags för lite musik igen. Detta är en riktigt go lugn låt från The Pussycat dolls. Perfekt att lyssna till när man pluggar. Då är det nämligen de lite lugnare låtarna som gäller. Hittade tyvärr inte videon så ni får nöja er med ljudet.


I hate this part - The pussycat dolls

Torsdag

Ny go dag =) Jag har nämligen bara ett seminarie idag och imorgon så är jag helt ledig. Kan det bli bättre, nja jag vet inte det. Men självklart så kommer det bli massor av mer pluggande ändå, det gäller att ta mycket eget ansvar och vara diciplinerad och jag vill nog säga att jag har lyckats ganska bra hittills. Hörs sen puss

Planering

På vårat lilla möte idag så bestämde vi att vi på fredag ska vara succetionsordningen. På fredag ska man nämligen ta något från lagboken och klä ut sig där efter. Vi har både drottning, kung, prinsessor och livakter. Jag själv ska vara prinsessan viktoria. Så jag var iväg och hyrde en kjol innan och tänkte ta och låna ett linne från Sofie. Vad tror ni kan detta funka?


Födelsedags partajet igår =)

Det var en go och rolig liten tillställning med mycket mycket singstar =) Vilket jag måste säga är en stor stor party höjare. Men kvällen slutade ändå ganska tidigt vid tolv så var jag hemma här igen. Och nu till de vanliga. Bilderna....


Den mycket fina tårtan som Tobbe och Kristian gjorde till Eric och Vidar men Vidars namn gled ner för kanten =(


Mmm och sen så hade Tove gjort en tårta =)




Och som sagt det var mycket sing star =)


Pia, Vidar och Jag

Full späckad dag

Idag ska bli en bra dag. Som sagt jag mår bäst när jag har mycket att göra och idag har jag hela dagen planerad.

10 - 12 Föreläsning
12 - 14 Luncha och skriva en stämningsansökan med min grupp
14 - 16 Seminarie
16 -       Möte med grupp 6 om fredagens planering
19 -       Biljardkväll i paradiset


Vistt låter det kul med biljardkväll?! Men då ska jag även berätta att om det är något som jag är riktigt dålig på så är det biljard och dessutom har vi en kille som är proffs på biljard och tjänar pengar på det som i helgen flög till tyskland för att tävla. Men det ska bli jätte kul att möta honom. Som sagt man måste kunna skratta åt sig själv.

Dagen till ära

Tisdag morgon och jag är bom förkyld =( Idag ska jag ha datorundervisning så att jag kan boka in mig på tentamen den 13 februari. Annars så hadlar dagen mest om dessa två födelsedagsbarn. Grattis Vidar och Erik, hoppas ni får en extra bra dag.

                       

Bra början på veckan

Lite produktiv har jag allt varit idag ändå...
Jag har nu lyckats boka och även betala biljetterna både hem till Varberg och sen tillbaka till Lund. Så på lördag fem i två kommer jag stå där hemma på stationen igen :)
Jag har även fått gått lite på stan men inhandlade inte det som jag tänkt mig. Däremot så fick jag köpt ett par örhängen vilket var riktigt bra. Har tyvärr bara omaka örhängen kvar lyckas tappa dem hela tiden. Och nu så ligger jag och pluggar gjorde bara en liten blogg paus som belöning.

       

Måndag!!!

Ny vecka = ny uppladdning. Veckan börjar åtminstone väldigt lugnt för mig, idag har jag endast ett seminarium att gå på, men jag ska iväg lite tidigare för att sätta mig på juridicum och plugga lite med mina vänner. Visst är vi duktiga?!?
Sen så ska jag försöka ta mig bort till stationen för att köpa biljetter till på lördag och måndag så attt jag kan åka hem och besöka min älskade pojkvän, familj, släkt och vänner. Där efter så ska jag gå och shoppa. Detta är vad jag tänkt i alla fall men redan nu känns det som att inget av dera kommer att bli av så vi får väl se. Nu ska jag kila iväg i alla fall. Ha en go dag.

Kvällsmys

Kvällen har än så länge varit kanon. Jag var innan iväg och åt trerätters middag med några tjejer ifrån grupp ett på Malmö Nation. Jag kan ju meddela att det satt inte fel med tomatsoppa, fläskfile och hallon mouse till efterätt. Och nu så tittar jag på filmen The Holiday, den är så himla söt. Om ni är svaga för romantiska komedier så är detta en av de bättre. Hörs imorgon igen puss och godnatt



Temasittning 2

Så här såg min gårdagskväll ut. Vi började med förfest hemma hos en av grupp 3s faddrar Jonas. Där vi lärde känna varandra lite bättre och alla var jätte trevliga. Sen gick vi vidare till Värmlands nation där vi bjöds på trerätters och sen var det fullt ös. Middagen byttes mot ett stort disco


En liten del av förfesten


Alexandra och hennes grymma klänning


Våran cancan tjej för kvällen, calle och Tobbe


Malin, Pia och jag innan vi lämnade förfesten


Och på vägen träffade vi en apa


Jag och de snygga tjejerna Agnes och Malin från Wallstreet


Crazy bordskamrat


och vårt galna bord


Watch out.... Girls gone wild...

Godmorgon mitt vinterland

Godmorgon! Tro det eller ej men när jag gick hem igår tok snöade det. Så nu på morgonen ligger det snö på hela backen. Vilket är jätte fint.
Idag så ska jag iväg och äte middag på malmö nation med ett lite gött gäng människor men nu så är det dags för frukost. Det kommer uppdatering om gårdags kvällen senare under dagen... puss




RSS 2.0