Överdrivet mycket tid till ingenting!

Har man tråkigt så har man! De som känner mig vet att jag klättrar på väggarna efter att ha varit ledig i en dag. Jag har försökt att sitta och plugga idag men det känns så extrem meningslöst, eftersom jag redan var mer än godkänd på den delen som man kan plugga till så vad ska jag göra resten av veckan fram tills tentan är! Nu ska jag ta mig ner till stan iallafall med min underbara granne! Hörs, puss!


Har man tråkigt så har man, dessutom snurrar mitt huvud av alla tankar som trängs och försöker ta plats!

Lindsay Lohan - A beautiful life

God won´t talk to me
I´ll guess she´s pretty busy now but
I´m starting to feel
all of my bruises imagine a little
I get thrue each day
get thrue the bad ones
to get to the good ones

It hurts while it´s happening
I wanna feel everything
How can you know until you try?

Äntligen framme!

Nu är jag nere i Lund igen och ska snart ta och gå och lägga mig! För en gångs skull kändes dessutom tågresan ganska snabb och när man klev av och möttes av en fin sommarkväll, så är det svårt att inte bli på bra humör! Godnatt, hörs imorgon igen!

Freakout!

Rastlös som pip! Jag ska åka med tåget klockan åtta ikväll ner till Lund igen och jag tror att jag är färdig med min uppsats så det ända jag kan göra är att packa, men väskan är typ redan full. Det blev helt enkelt så att jag freakade ut med lite bilder, visst är de ganska coola, även lilla jag kan lossas vara en liten rocker sometimes!
Men nu blir det en liten rastlös promenad! Ha det bra!






Kan inte sova!

Hur kommer det sig att man kan gå runt och vara trött en hel dag och sen när det är dags att sova, då somnar man inte? Jag har de senaste dagarna sovit alldeles för lite och borde verkligen kunna somna på sekunden men icke sann icke. Jaja det blir väl till att spendera tiden vid datorn eller tv:n. Hoppas att ni kan sova gott iallafall! Godnatt!


Tröttare än tröttast...

Idag är jag verkligen jätte trött, trots detta måste jag sitta och gå igenom min kursuppgift som ska lämnas in på tisdag. Bläää... Men jag har själv satt mig i denna situationen, så det är bara att bita ihop. Mycket kaffe idag!

Igår var stört kul! Grymt spårad förfest med singstar och massa folk som jag aldrig träffat. Sen bar det av ner till Oscars som också var riktigt roligt! Lagom mycket folk och framförallt rätt folk. Jag kollade även med dem om de hade fått in min kamera men icke sann icke, vilket innebär att det är någon jäkel som har tagit min lille vän och alla mina bilder som ligger på det kortet... 


Såhär känner jag mig just nu och jag vet inte om det är någon bra ide att plugga i sängen?

Sommaren i Varberg har redan vaknat!

Dagen har varit låååååååååååååång! Jag vaknade klockan åtta hemma hos Louise och låg och grämde mig för att jag var tvungen att gå hem och städa innan min lillebrors konfirmation. Sen två timmar i kyrkan med bara tre timmars sömn på nacken gjorde inte direkt saken bättre. Nu har släkten precis gått och jag ska försöka ladda om till en nya utekväll.

Dessutom har jag varit lite deppig idag eftersom min kamera försvann igår, anledningen till att ni inte fått några party bilder från igår! Jag som älskade min lilla söta chockrosa vän. Men men jag får väl gå tillbaka till Oscars ikväll och höra med dem igen om de hittat någon! Har försökt ringa dem hela dagen men de svarar tyvärr inte. Jaja nu är det bara till att tuta och köra! Möt mig i dimman!




Jag är helt uppe i varv!!!!!!

Jag är så himla glad över att vi åkte ner och tittade på tre:ornas jippodag idag för precis ijämte hade Round Table hyrt hela societen och de hade massa aktiviteter utanför, som självklart vi var tvugna att fjäska oss in på. Även om de inte direkt var uppställde för oss. Kolla på dessa bilderna så får ni se!!!!


Först var vi som sagt och tittade på tre:ornas jippodag!






Och där fanns som sagt några riktigt fula fiskar!!!


Sen var det full lek! Jag var tvungen att testa tjuren...


Fast det var inte länge som jag satt uppe, lite pinsamt dålig faktiskt!


Sen var det sumo brottning, jag snyggare än någonsin...


Brottas mot Amanda...


Och jag vann... Kolla vad glad jag blev, riktig glädje fångad på bild!


Och klapp på huvudet lilla gumman :)


Sen kom belöningen, dödstöten! Killarna var framme och höll fast Amanda så att hon inte flyttade sig, haha...


Sen var det Louise tur... Dräkterna var tunga som bly...


Och sen var matchen igång, men tyvärr behövdes avbrytas av regnet :(



Peppad som jag nu är så har jag bestämt mig för att gå till Oscars RnB kväll. Så nu ska jag gör mig iordning för att snart springa iväg på förfest hos Simon..... Ha en kanon kväll för det kommer jag att ha, humöret är på topp!


Make a fool out of you

Nu blir det till att åka och fara ner på stan för att kolla in alla utklädda blivande studenter. Min egen jippodag var något av det roligaste under hela sista året på gymnasiet så jag hoppas att de har gått inför det ordentligt....


Sweet sweet övernattning...

Nu är jag hemma igen efter en kväll ute i Louise stuga, det var jätte mysigt. Det var jag, Louise, Amanda, Rickard och även Simon och Isac fast de sov inte där. Vi kollade på skräckisen Mirrors, men jag blundade nog mer än jag tittade och den var helt okej är inte så bra på att bedömma skräckfilmer. Däremot förvånad som jag är sov jag som en sten, hur skönt som helst men så hade jag ju också Lousie bredvid mig!

Idag ska jag baka en massa åt mamma inför Robins konfirmation imorgon, men jag hoppas även på att hinna ner och kolla på tre:ornas jippodag!



Fin fin stuga!

  
Godnatt


Väcktes sedan av världens underbaraste hund!


Och snälla som de var åkte Amanda och Rickard och köpte frukost, mums....

Är det torsdag? Det känns som söndag!

Min dag har varit ganska lugn. Jag har tagit en promenad med Jannica, bakat marängbottnar åt mamma och innan idag så låg jag, Rickard och Louise och solade. Självklart skulle Minna också vara med och jag vet inte men favorit platsen var som på bilden nedan mellan Louise ben.

Ikväll blir det visst skräckfilm ute i Louise stuga, var den nu ligger någonstan? I den ska vi även ta och sova, hmm jag kommer att vara så rädd.


Let's go crazy!

Varberg lever trots allt även på en onsdag. Igår så började vi förfesta i Simons lägenhet, där det var full fart minst sagt. Helt galen förfest, så när vi väl tog oss ner till stan var vi verkligen på G.
Nere på stan var det som vanligt i Varberg, med andra ord massa folk överallt som vet allt eller rättare sagt tror sig veta allt om alla och ryktena flöder för fullt. Men när jag väl vant mig tillbaka vid det så var det faktiskt riktigt kul även nere på stan!




Vänskap!






Rock'n Roll






PIMP

Mitt nya kap!!!

En stor slapp T-shirt kanske inte riktigt är min stil, men jag tyckte om texten. Dessutom är det snyggt att ha en stor slapp vit T-shirt under min nya kavaj och med ett par slitna jeans vilket det nog blir ikväll. 


Sjukt bra dag!

Idag när vi kom hem från stan så tog vi en promenad och stannade på en liten lekplats, skujt kul jag kommer aldrig att bli vuxen. Sen så goade vi oss ute i solen medans det fortfarande var varmt men det var katten inte länge innan solen gick och gömde sig för oss. Nu ska det bli partaj för hela slanten. Så hör imorgon igen.




Japp galet och gött hade vi det...


Framtills solen försvann :(

Ny dag = nya möjligheter

Nu ska jag och Louise ner till stan. Jag har framförallt ett ärende och det är att gå tll banken. Jag gick nämligen till banken i måndags för att skaffa en ny internetbankdosa eftersom min har varit borta i hela tre veckor. Och vad tror ni inte att jag hittar precis när jag kommer hem från banken. Jo min gamla internetbankdosa, så nu måste jag ner och lämnatillbaka den nya för att få tillbaka de pengar som jag betalade för den nya. Visst är det typiskt.

Getterön, in the dark!

Igår kväll var jag och Louise på getterön och chillade. Det har blivit våran nya grej att åka ner till någon av stärnderna och ta en promenad eller bara sitta och chilla. Det är så himla mysigt med en kvällspromenad innan man ska gå och lägga sig. Efter det när vi väl började frysa lite väl mycket så åkte vi hem till henne och kollade på film. Bättre kan det inte bli.






Vart tog solen vägen?

Jag har nyligen kommit hem ifrån en två timmar lång promenad med Jannica, men vart tog solen vägen? När vi började gå var det jätte varmt och jag hade hoppats på att få lite färg men icke sann icke. Dessutom började det till och med att regna i slutet men men då kanske det blir lite enklare att konsentrera sig på kursuppgiften. Hmm
Jag och Jannica tog dessutom och gungade lite på vägen hem och det är sjukt underskattat. Asgött är det!




Fotbollsgrillning

Igår kväll efter vi hade varit ute och sprungit med fotbollen, (vilket förresten gick shit bra) åkte vi hem till vår tränare Marie där vi grillade och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Ända framtills det började åska och regna då alla i panik drog sig hem så fort de kunde. Men det var iallafall trevligt att träffa alla goa och framförallt väldigt glada fotbollstjejer. 


Några söta brudar

Ska man skratta eller gråta?

Fick precis ett samtal från pappa, så här gick det;


- Se till att låsa när du ska iväg, jag kommer nämligen inte hem på ett tag jag åker till akuten med honom, pappa

- Vadå är det allvarligt?, jag

- Nej det är ingen fara eller så, det är bara lite köttsår!, pappa



Jag tror inte det var det han menade att det var! Eller jag hoppas att det inte var det iallafall.


18 maj

Usch jag sitter här och typ biter på naglarna och det är inte ofta jag gör så jag är verkligen jätte nervös. Jag ska ut och springa med fotbollen, jag hoppas att min kondition verkligen räcker för deras tempo. I vilket fall som helst så är det riktigt bra träning.
Jag har innan idag äntligen sett till så att jag fått en ny internetdosa och så har jag gått igenom min uppsats. Dags att börja jobba på analysen snart antar jag! Ha en bra kväll!

En lång och rolig lördagskväll

Det var jätte roligt att få träffat allt folk igen hemma hos Johanna och att sedan springa vidare till Oscars var precis vad som passade mig. Det var första gången på länge som jag var där då ställe äntligen var lite fyllt.
Jag och Louise började kvällen hemma hos henne då vi gjorde oss iordning tillsammans och efter allt partajande avslutade vi även kvällen där med ett gott bad innan vi gick och la oss.


Detta är Minna, Louise hund, hon var med under våran lilla egna förfest




Hmm innan vi åkte iväg till Johanna, roligt hade vi allt tillsammans


Johanna och Albin


Louise och Coffe


Puss puss




Duktiga lilla jag!

Idag har jag börjat på det stora stora projektet; att städa mitt rum! Det kommer ta någon dag till minst men måste få iordning det till på lördag då min lillebror konfitmerar sig. Jag har även gått igenom frler rättsfall till uppsatsen, så jag har börjat bli riktigt duktig och tagit tag i mitt liv.

Ikväll ska jag hem till Johanna eftersom hon firar sin 20årsdag! Johanna är verkligen en genom go tjej, en sån person som man önskar allt gott!


Grattis Johanna

I think I´m losing control

Tänka sig, vet ni vad? Efter att ha kollat på fotboll och varit iväg och tagit en promenad i det sköna vädret, kunde jag bara inte få nog av den goa luften. Så jag har precis varit ute och sprungit, en fredagskväll sådär runt elva tiden, hmm det är nog första gången någonsin och jag kan meddela att jag såg inte någon annan som var ute och sprang, fråga mig inte varför? hehe.... Det var iallafall jätte skönt, man får ju ta vara på motivationen när man väl får viljan att gå ut och springa.
Jag blev nog även en aning inspirerad av min duktiga kompis Yvonne som har börjat springa ett par gånger i veckan. Så tack för motivationen gumman!


En fredagskväll utomhus i Varberg!

Nu under kvällen har jag varit och kollat på fotboll, spelat kubb och gått en promenad. Lyckades dessutom träffa min söta kusin Malin under promenaden, det är som alltid kul att träffa på folk som man vanligt vis inte stöter på.
Kubb var visst inte direkt något för mig ikväll, jag var klart sämst. Trots detta så vann det laget som jag var med i alla gånger och då spelade vi ändå fyra omgångar, jag för helt enkelt tur med mig!!!


TFF:s herrlag


Johan, Malin, Yvonne och Frida


Promenad i solnedgången!


Visst är Yvonne söt! Hon råkade paja sina solglasögon så varför inte ta sönder dem lite till!

Aaaaaa panik!

Åh vad trött jag blir, man är absolut inte sugen på att sitta och skriva på en uppsats nu när vädret är så himla fint. Himlen är helt blå och solen skiner.
Så jag har faktiskt åkt iväg och träffat Jon lite grann, åkt till Stena Line och till Herberts. Dessutom var Sanna och Louise här ett tag. Men nu sitter jag här igen och försöker ta tag i mitt skrivande.




Deppig, vill ut till solen igen!

En kväll i hälsans tecken!

Nu är jag hemma efter en go kväll med Jannica och Loiuse vi har lagt ansiktismasker, solat och fixat naglarna. En riktigt tjejigkväll med andra ord. Precis vad min kropp behöver. Nu ska jag försöka sova. Behöver lite mer sömn för att orka gå igenom alla rättfall som ska läsas imorgon.


Det börjar alltid seriöst men tillslut så freakar det alltid ut

       

 


Vem skulle hålla hårt i kortet idag?!?

Jo, jag! Men men nu har jag både en vit och en svart basic kavaj så då lär jag inte behöva köpa det på ett tag och det kan ju alltid vara bra att ha, eller hur? Jag köpte iallafall inte något mer och dessutom så har jag kollat upp hur mycket pengar som jag har på kortet och jag har inte spenderat fullt så mycket som jag var rädd för.

       

Jag är nog bland de bästa på att komma på bra ursäkter till varför jag behöver köpa just det där plagget eller de där par skorna just nu! Och det var precis det som hända idag, igen! Hmm men nöjd är jag som vanligt med mitt köp!

Promenera mera

Nu har jag pluggat ett bra tag så då är jag värd en paus. Visserligen kommer pausen att bli en aning längre än planerat, det är nämligen så att Jannica min granne ville ner till en affär i stan så visst hakar jag på hon ska inte behöva gå själv. Men bara för att vara lite duktiga ska vi promenera ner istället för att ta det lätta alternativet; bilen.

PS. Jag ska försöka hålla hårt i kortet!

Kvällspromenad vid havets kant

Igår hade jag en lugn go kväll för själen. Jag och Louise  åkte först iväg och solade och sedan gav vi oss ner till Varbergs fästning där vi gick en promenad. Som jag har sagt innan så är Lund en toppen stad men jag saknar havet. Jag förstår inte att det inte är fler som är ute och tar kvällspromenader längsmed havets kant. Det var perfekt väder igår helt vind stilla och fräsch och go luft, man kunde till och med höra när de låga vågorna slog emot stenarna. Fint var vad det var!


Denna bilden talar för sig! Varberg kallbadhus igår kväll vid halv elva

Jag håller på att förvandlas till en shopoholic!

Hemma från Gekås och jag har självklart lyckats handla ännu mer saker. Dessutom hade de öppnat ett MQ precis där ijämte så dit blev det en vända först! Där fick jag handlat både solglasögon och den där kavajen som jag letat efter ett tag nu, visserligen i vitt istället för svart, men den var så fin så jag kunde inte låta bli. Jag måste hitta min internetdosa snart, så att jag kan kolla hur mycket pengar jag har handlat upp de senaste veckorna?!? Jag har ingen aning, usch...
Här är iallafall några saker som jag köpt! Klänningen är från Ginatricot, kavajen och solglasögonen är från MQ som sagt och den svarta sjalen har jag köpt på Ge-Kås.


Jag faller för frästelsen!

Mina söta vänner Jannica och Louise ringde och berättade att de skulle iväg till Ge-Kås och undrade om jag ville med, hmm en liten kort kort funderare och sedan ett självklart JA(!)
Som bortförklaring har jag att jag redan skrivit en hel sida idag och det innebär att jag (om jag ska skriva minimum) bara har sex sidor kvar och det borde jag klara av på 12dagar eller hur?!? Det är som sagt bara en halv sida per dag och jag kan ju alltid plugga lite till senare idag. 


Nu ska det skrivas

Nu börjas det! Jag har plockat fram alla böckerna och ska nu försöka sätta igång och skriva min uppsats. Jag tror att det ska gå riktigt bra faktiskt, fast jag saknar i och för sig tre böcker som jag beställt som inte kommit än, men det ska nog gå bra ändå.


Vänner är guld värda!

Idag har jag verkligen haft en bra dag! Jag har inte varit hemma sen imorse och nu är klockan tolv! Så vad har jag då gjort under hela dagen? Jo, jag har ägnat mycket tid till att springa runt på massor av Lunds alla bibliotek, men jag har även hunnit med att träffa massor av vänner.
Först kinamat med Malmö killarna Björn och Henrik, sen kaffe med min blivande lägenhetskamrat Fredrik och Stockholmaren Filip och tillslut en liten tjejfika med Agnes, Therese och Matilda. Utöver detta träffade jag en massa andra goa vänner som jag framförallt sprang på inne på Juridicum. Det är alltid lika kul att träffa alla och få en liten uppdatering om vad de har haft för sig och vad deras planer är framöver.
Nu hemma i Varberg åkte jag direkt till MackeDonken och träffade Louise och Jannica, jag är verkligen överlycklig över att de är hemma igen. Vi har missat mycket tid med varandra så vi har hur mycket som helst att prata om och skratta åt.
Nu efter denna långa dagen så ska jag ta och vila ut så att jag kan börja skriva på min kursuppgift imorgon. Godnatt!




Två av Lunds bibliotek som jag sprungit fram och tillbaka mellan idag!

Lund nu ses vi igen!

Snart bär det som sagt av till Lund igen för min del och det ska bli kul och välbehövligt. Jag kommer vara i Lund bara i tio timmar och detta enbart för att få en liten spark i baken angående min kursuppgift. Önska mig lycka till!

Koncentrationsproblem?!?!

De senste dagarna har jag försökt att sätta igång med min kursuppgift men det har inte alls gått som jag velat. Jag tycker själva ämnet är jätte intressant men jag har haft massor av problem med att hitta den information som jag behöver. Därför ska jag nu ta och åka ner till Lund redan imorgon igen, men bara över dagen och hämta de böcker som jag beställt och för att leta reda på lite annan litteratur i juridicums egna bibliotek.

Så vad har jag istället ägnat dagarna åt? Jo, igår träffade jag Louise som har kommit hem från sälen så vi åkte ner till Kåsa och bara satt och tog det lugnt medans solen gick ner. Idag har jag tagit en promenad med Jannica som kom hem från Åre i morse och även ägnat lite tid till att gå på stan med Hennie. Och som vanligt innebär det att jag har fått shoppat lite, denna gången kom jag hem med ännu en ny klänning. Klänningen är i två olika rosa nyanser och är jätte söt egentligen ingenting som jag själv skulle hittat men Hennie tyckte att jag skulle prova den och den passade min kropp perfekt så den fick helt enkelt följa med hem.




Jag och Loiee på Kåsa innan solen sa hejdå!

Då var det dags för utgång igen!

Nu ska det äntligen partajas med det gamla vännerna från Varberg. Det som är så bra med att bo i Varberg är att var folk än bor under resten av året så finns det få ställen som slår Varberg på sommaren. Detta innebär att de gammla goa vännerna börjar samlas igen.


Idag har jag slängt på mig en tajt vit kjol med hög midja och ett slappt svart linne med svarta stenar på.

Hejdå Lundabor

Nu bär det av hem till Varberg igen! Vilket ska bli jätte skönt fast samtidigt lite tråkigt att lämna vännerna här nere.
Gårdagens kväll var precis vad jag önskat; lugn och degig. Bortsett från att Sverige inte vann då men man får väl ändå säga att Kanada var värda den segern. Nu ska jag städa iordning Sofies lägenhet lite innan jag lämnar den och tack så hemskt mycket ännu en gång för din fin gästfrihet Sofie.
Hejdå Lund och ses snart Varberg!


Lugn kväll att se fram emot!

Ikväll ska jag ge mig av hem till min vän Kristian och titta på Hockey, hmmm. Men jag känner verkligen för att ha en lugn och go kväll idag så det passar mig utmärkt.
Imorgon ska jag ta mitt pick och pack och ge mig av hem till Varberg där vi ska ha en välkommen hem fest för två vänner en som kommit hela vägen från Väst Indien. Jag ser jätte mycket fram emot att träffa alla gamla goa vänner igen, så det ska nog bli en riktigt bra helg det här.

Funkar det?

Nere på stan fick jag självklart dragit det där så kallade kortet igen. Jag förstår inte riktigt, varför jag aldrig kan lyckas med att bara ta en liten sväng på stan utan att använda kortet. Men det här pudret gör mig nog gott. Det ska nämligen dölja ytliga blodkärl, röda näsor och blossande kinder vilket jag alltid får och framföralt under sommaren. Det ska även ge en matt look och det har solskyddsfaktor 20. En hyper produkt helt enkelt, eller är det bara jag som är lättlurad? Vem vet det är bara till att vänta och se. Jag är iallfall nöjd med mitt lilla köp!


Morgon morgon!

Goddagens! Igår så var jag iväg och bastade med några vänner nästan direkt efter att jag kom hem från Skanör, sen gick några av dem vidare och kollade fotboll och andra bio. Jag själv för min del som kännde att det fanns lite sömn att ta igen gick hem och beställde pizza tillsammans med världens bästa rommie; Sofie! Efter våra pizzor hamnade vi i något slags mega matkoma och rörde oss inte ur fläcken förrän vi orkade med att stänga av tv:n och då somnade vi bums.
Att basta igår gjorde verkligen gott för min själ, jag kände mig så himla mycket fräschare efter att först har fått svettat ut och renat kroppen från all alkohol som druckits i Skanör och sen skölja av sig med en kall dusch så var man tillbaka på rätt nivå igen.
Nu ska jag ta mig en sväng in till stan och käka lunch.




Skanör - två dygn med fart

En kort sammanfattning av de senaste dagarna är; mycket sång, alkohol och dans, så som en tentafest ska vara helt enkelt. Vi var alla jätte peppade på att åka iväg och slippa all den spänning som tyngt oss den senaste tiden. Så när tentan väl var gjord bar det av med en gång till Skanör! På Skanör hade vi hyrt en stor gästgivaregård mer eller mindre där vi levde loppan och njöt av att slippa studierna för ett tag. Fredrik och Nenne ska ha ett stort tack som drog ihop detta goa gäng och hyrde den gigantiska stugan åt oss. 


On the way! Jag och Therese i bilen på vägen till Skanör

      
När vi kom fram till Skanör var det dags för middag!


Sen drog partajet igång på riktig och Ragnar tog fram Don Simon Sangria

     
Och som vanligt är det alltid några som går in för det mer än andra!
Detta är två störtsköna kusar Vidar och Christoffer


De var även lite uppträdanden från de som höll i resan och grymt var vad det var!


Agnes, Sofie och jag! Och om ni undrar så är det denna Sofie som jag ska flytta ihop med.


Dag nummer två sken solen och det fick lite folk till att samlas ute!

     


Visst är den fin gården! Och det var perfekt att ha den helt för oss själva!
      
Vissa passade dessutom på att ta sig en liten powernap innan partajandet drog igång på nytt!


Sweeties; Matilda, Therese och Agnes

     
På kvällen beställde vi massor med mega pizzor och det gjorde folk pigga och glada igen!


Ju senare det blev och desstu kallar då flyttade festen in till mellanrummen!


Men tillslut var det visst dags att avsluta festen och gå och lägga sig

Packande hit och packande dit!


Ännu en dag med massvis av packande, det känns som att jag flänger fram och tillbaka varje dag! Om fyra timmar sitter jag förhoppningsvis på tåget påväg till Lund, om det inte är försenat igen så att säga. Sen imorgon ska jag äntligen göra tentan som man nu pluggat till så himla länge och när det väl är gjort så bär det av till Skanör!
Skanör är om jag förstått det rätt en halvö utanför Malmö och dit ska vi ett gott gäng för att njuta av några dagars icke pluggande. Där ska vi äta gott, dricka och partaja i några stugor som vi hyrt och om det är bra väder kanske vi till och med kan få badat! Även jag som är en extrem badkruka!

Picknick vid Ankaret

Jag har haft en helt sjukt bra dag, jag har både hunnit med mycket pluggande och ändå tagit vara på solen och njutit. Nu ikväll har min söta Jon fixat pastasallad och picknick. Trevligt att få umgås med honom innan jag åker tillbaka till Lund imorgon. Nu blir det filmkväll för hela slanten, min lördag har helt enkelt varit kanon, kan inte önska efter något mer.



     

Underbar pluggpaus

Jag är tyvärr inte den personen som klarar av att sitta och plugga i sjuhundrafemtioelva timmar i rad så även idag har jag begett mig ut på en liten plugg paus!
Denna gången åkte jag och Jon iväg till tretoppar, vilket är ett litet sommarfik med glass i mängder! Där gick vi även och satte oss nere vi hamnen och gottade oss i solen. Efter det så bar det av ner till kåsa stranden, där vi även ägnade oss lite åt bergsklättring mer eller mindre och kollade på den fina utsikten! Tänkte nu även visa er  varför Varberg är så extremt älskat under sommaren, så kolla på dessa fina bilderna det är Varberg ifrån sin bästa sida!!!







Trötter...

Efter att vara så mätta när vi kom hem från farmor så behövdes bara något lätt till kvällsmat, så varför inte en ostbricka! Smaskens var det iallafall.
Nu ska jag ta en liten paus ifrån pluggandet för jag är så extremt trött, men jag får nog skylla mig själv efter igår. Jag ska iallafall ge mig iväg nu och leka taxi åt Jon och hans kompisar!


1:a maj firande

Jag har än idag inte fått tentapluggat någonting, men jag ska ta igen det ikväll genom att inte gå ut! Jag ska låsa in mig här hemma med mina ex-tentor, önska mig lycka till!
Det jag har gjort istället idag är att fira 1:a maj hos farmor med några kusiner. Det var jätte kul och som vanligt när man kommer hem ifrån farmor så är man proppmätt. Idag bjöd hon både på rabarberpaj, varma päron med after eight på, kakor och tårta. Självklart så åt vi även middag innan, som var kanon god. Här är lite goa bilder från min sköna eftermiddag.


Mina lekfulla kusiner Nora och Ronja som alltid är lika söta!


Farmors sköna, gröna trädgård



   


Och Rasmus var även han med och bidrog med lite lek!

Valborgskvällen

Kvällen blev grym! Vi var först ett as gött litet gäng hemma hos Jon som förfestade, spelade spel, sjung och dansade. Sen följdes kvällen upp av en liten visit ner till Oscars, där det nästan var tomt. Man kan säga att vi behövde inte direkt trängas iallafall. Trots denna avsaknade på folk så hade jag en riktigt rolig kväll, jag tycker om Oscars som ställe och det gör mycket. Det har en go atmosfär och riktigt grym musik. Fast frågan är vad folk sysslade med? Alla stod ute på torget i kylan, fast kanske inte de i min ålder?




Söta tjejer!


Annas fina tagna kort, lite snett kanske?


Grattis till Hennie i efterskott! 21år är min gums nu!

   
Alla uppskattar visst inte att vara med på kort?




Todas las chicas en el balkong!

   
Detta var precis innan vi gick och man kan ju säga att humöret var på topp!


Alla människor ute på torget? Vid tolv! = Kallt!


En liten bild tagen inne på Oscars!

RSS 2.0