Hej igen och tack för allt!

Har ju som ni kanske sett inte bloggat på väldigt väldigt länge men jag kände att jag behövde ett uppehåll! Jag kommer nämligen aldrig att blogga för något annat än skojskull men känner nu mig sugen på att ta upp denna lilla hobbyn igen.

Nu är det bara tio dagar kvar tills jag börjar studierna i Lund igen och sommaren har som vanligt bara passerat förbi utan att man hunnit med ens hälften av det man hade velat, men som tur är kommer den ju tillbaka även denna gången. Jag hoppas att alla ni har haft en underbar sommar! Min har varit en enda lång och väldigt omtumlande berg och dahl bana, men med som tur är mer glädje än sorg. Visserligen med väldigt mycket drama och laddade stunder men som jag har insett det senaste lever jag hellre ett händelserikt liv än ett tråkigt, tristess är inget område som jag trivs att vistas i. Mitt liv har ändrats totalt de senaste månaderna och det tar tid att vänja sig vid. Men jag är extremt glad över att jag har alla de vänner som jag har och för alla nya vänner jag funnit mig ni har betydigt guld de senaste månaderna! Nu bär det snart av till mina Lunda vänner igen och jag vill att ni ska veta att även ni betyder sjukt mycket för mig, jag hoppas på att vi ska få en rolig tid framöver! Ses snart och tack för allt...

Kommentarer
Postat av: Hanna

svra: varsågod! =)Nejmen ojdå ^^ Det hade jag faktiskt ingen aning om. Du är nog den första som har sagt att jag liknar en kändis och det är väl alltid kul att höra? Hehe, man tackar.

2009-08-10 @ 23:25:24
URL: http://litetkakmonster.blogg.se/
Postat av: lina [discosadness.blogg.se]

sv: åh, tack så mycket :-*

allt bra annars?

2009-08-10 @ 23:40:56
URL: http://discosadness.blogg.se/
Postat av: Kärve

Sv: Tack så jättemycket för kommentaren, den värmde.. :P Håll utkik bara för det kommer förmodligen nya bilder imorgon, ska nog bli fotad då igen, med nytt tema..

2009-08-11 @ 03:13:28
URL: http://karvegard.blogg.se/
Postat av: elsa

söt blogg ;*

2009-08-11 @ 08:55:37
URL: http://elsatradet.blogg.se/
Postat av: Jessica

sv; tacktack :D

2009-08-11 @ 09:19:08
URL: http://byjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0