Ännu en vecka som gott

 
Nu är det en riktigt riktigt trött Moa som sitter här! Jag har haft en kanon helg men väldigt väldigt stressigt! Så nu ska jag njuta av all den sömn jag kan få innan jag ska upp till jobbet imorgon igen! Hoppas att ni också haft en bra helg och en mysig första advent! puss puss







Britney Spears comeback


Brittney har nu gjort comeback på scenen! Vad tycker ni? Snygg är hon igen i alla fall =) Frågan är om hon sjunger live. Skulle inte riktigt tro det...






Firma fest och disco =)

Firma festen med Stena line var kanon skoj. Vi började med att bowla, vilket gick drit bra! Sen åt vi riktigt grymt god mat och drack drinkar. Och självklart så avslutade vi kvällen på oscars =) Där jag hittade mina barcelona favvisar och Lisa Johansson som just nu pluggar i Lund i vanliga fall så det var skoj!




Mina fina fina medarbetare på Stena Line Emma och Katrin!



     
Lite smått och gott bilder från Super bowl, killarna på bild är Daniel, Stefan och Micke!




Inne på oscars denna helgen med alltså och med en fin liten drink i hand!




Klockren bild! En super trio om ni frågar mig!





Äntligen nere på jobbet =)



Nu efter många om och men har jag äntligen tagit mig ner till jobbet och fått öppnat fiket =) Går runt och haltar med en helt mörbultad och svullen vänsterfot. Igår kväll vart jag nämligen stampad på foten, av en tjej och det var nog värre en vad jag trodde. Nu så ska jag ta och jobba så hörs vi till eftermiddagen igen. Ha det bra



Ny fest =)




Stress igen! Men detta blir hur jag ser ut för kvällen, är firma fest med Stena Line på Bongo föresten =) Hörs imorgon =)





Kanon dålig kvalite, jag vet sorry



Bilder från serveringen =)




Nu har jag slutat jobba och har precis kommit ut ur duschen och sitter och äter en liten macka. Det har börjat bli en vana att äta och blogga samtidigt men men, allt för att hinna med så mycket som möjligt =) Här är lite bilder från gårdangs kvällen som var ganska rolig. Dom håller inte tillbaka med spriten på deras firma fester det kan jag allt säga.




Här har vi tre av mina goa lag kamrater =)


  
Bilder från baren, där självklart Jannica hade sin plats!



Jag och Julia i diskrummet


  
Och här är två av festfixarna, och på den andra bilden är det killen som var kvällens tomte!




Alarm, 22:00! Ops



Hallå hallå! Nu har jag precis vaknat och det var tur, hmmm. Jag hade nämligen inte ställt alarmet på 10:00 igår utan på 22:00. Antagligen tyckte jag att det var en lite mer passande tid.
Nu ska jag i alla fall ner och jobba på fiket, vilket kommer att vara as stressigt. Att jobba lördagar på ett fik är dödens. Alla är på stan och alla ska fika och äta, så jag sitter här och laddar upp nu. Med Jons pappas egen gjorda druvjuice och lite rostat bröd, precis vad jag behövde idag.
Jag ska försöka hinna lägga upp lite bilder från igår efter jobbet =) Tog tyvärr bara bilder från när vi servera för jag hann inte åka till Louise avskeds partaj utan jag fick möta henne nere på stan istället. Och där blev det inga bilder tagna. Hörs sen. Puss puss





Stressat bra


Nu har jag stressat så himla bra så jag har fått en hel kvart över. Så då tänkte jag att det passade bra att lägga upp en kanon bra förfestlåt med Britney Spears från hennes nya skiva. Lyssna och njut!







Nu är det bråttom




Jag ska iväg och servara på en firma fest nu, med mitt fotbollslag. Vilket brukar vara as skoj men just nu är jag väldigt väldigt stressad. Hittar inte mina svarta favorit byxor så det får bli ett par mörka jeans. Sen så ska det bli avskeds partaj för min kompis Louise som ska flytta till Lindvallen och säsonga. Är jätte trött efter att ha jobbat hela dagen men men, några partaj orkar man ju alltid med. Tänkte ta massa kort under kvällen som jag hoppas hinna lägga upp imorgon. Ha en bra kväll allihop! puss puss



  
Jag i all stress



Äntligen fredag =)



Visst väntar man alltid tills det är fredag, det spelar liksom ingen roll hur mycket "tråkiga" grejer som är inplanerade, det känns ändå alltid lite festligare och mysigare. 
Jag har förresten knappt sovit något i natt, haft en jobbigt huvudvärk som inte vägrade ge sig. Men den har försvunnit nu åtminstone, så jag är kanon glad. Nu ska jag ta mig iväg till jobbet. Så vi hörs liite senare, om vi har tur kan jag skriva på lunchen =) Ha en fin dag! 









Fastnat, japp!




Sitter uppe och tittar på The hills avsnitten från säsong 4 och har fastnat totalt. Men självklart så ska slutet av sista avsnittet krångla, så frustrerande. Jaja jag borde väl ändå ta och gå och lägga mig antar jag. Har ännu en jobba dag imorgon. Har fått reda på att jag minst jobbar fram till nästa tisdag. Men det är ju alltid gött med lite cash =) Sov nu kalas gott imorgon är det fredag!




Visst är de super snygga allihop!




Blogg design =)



Jag har precis skickat iväg några bilder till en tjej som ska designa min blogg. Jag är ganska nyfiken på hur det kommer att bli. Jag skrev att hon kunde få ganska fria händer så, vi får helt enkelt bara vänta och se =) Men hon har designat andra blogger väldigt snyggt innan så jag tror att jag kommer att bli nöjd.




Morgon promenad!



Idag började jag dagen med en morgon promenad, vilket alltid är jobbigt att på börja. Men som man ganska fort inser är ganska gott när man väl har börja gå. Man får dessutom en massa mer energi under resten av dagen och det vill vi ju alla ha. Nu känner jag mig pigg och glad så jag ska ta och sticka ner till stan en stund innan jag börjar jobba. Ha det gött!









Julpyntat =)



Detta är fiket jag jobbar på! Och som jag sa igår så har vi julpyntat lite. Så det är ännu roligare att gå till jobbet nu än det var innan =) Lite mys känsla gör mer än vad man kan tro.



       



   




Jobb, fest & träning



Jag ser just nu framför mig fyra full späckade dagar. Både med jobb, fest och träning. Men om jag får säga det själv så stressar jag hellre än att sitta sysslo lös, vilket inte riktigt är min grej. Om jag är hemma en enda dag utan att ha något inplanerat, så klättrar jag på väggarna.
Jag sitter just nu hemma hos Jon efter en go dag på jobbet =) Har fixat lite med jul pynt i cafét så nu ser det riktigt jul mysigt ut. Jag har tagit lite foton men hinner inte lägga upp dem nu, så de får ni se imorgon bitti! Puss puss nu ska jag och Jon iväg och äta. Ha en go kväll =)







 

Ögonfransar och ögonbryn!


Kolla hur kanon bra färgningen gick igår =) Jag har ju självklart mascara på ögonfransarna men jag ser ut att ha dubbelt så många ögonfransar nu. Och ögonbrynen behövs inte målas längre! Kalas bra! Nepp nu ska jag ge mig av till Jobbet! Hörs senare.







Kallt kallt kallt



Var det fler än jag som inte ville gå upp ur sängen i morse? Man känner verkligen av kylan nu, och det blir bara segare och segare att gå upp. Själv så hade jag dunsockar och ett par gosebyxor på mig nu också när jag sov. Men jag antar att det inte gjorde det lättare att gå upp. Men sov gott det gjorde jag! Hoppas att ni också har fått sovit gott, puss puss









Tjej kvällar borde man ha oftare!



Har haft en jätte go kväll med två av mina bästaste bästaste vänner! Vi började med att lägga ansiktsmasker såklart. Sen så färgade vi ögonfransar och ögonbryn och där efter solade vi solarium. Och självklart så var vi ju tvugna att mätta våra magar efter allt detta så då gjorde vi lite nattamat vid elva tiden ungefär =)
Nu känner man sig kanon bra. Jätte fräsch, mätt och belåten =) Så nu är det dags att sova! Godnatt allihop!



Lousie och jag innan vi la färg på ögonfransarna




Och Jannica som vanligt alltid redo med en pose =)




Nattamat lagningen!



  
Solariumet och lilla jag utan smink =(





Sista veckorevyn?



Det kom ytterligare en veckorevyn i brevlådan i morse, och jag som trodde förra var den sist? Jaja det ordnar väl sig. Vistt är Hillary duff snyggare som brunett än som blond!? Fick dessutom lite smink med, vi får väl se om det är något att ha =)




Kort shopping med mamma på stan



Nu har jag precis kommit hem från stan, och jag har faktiskt fått köpt det jag letade efter. Inte ofta man lyckas med det annars. Nu var det i och försig bara bas grejer. En vit tröja till på fredag och ett par nya pärl örhängen i och med att jag har tagit sönder mina gamla =(






Toppen frukost



Till en toppen dag behövs en toppen frukost så jag gjorde mig en smoothie och två stekta ägg mackor =) Sitter nu bara och väntar på att mamma ska komma hem från frisören så att vi kan åka till stan =)










A girliday!



Idag ska jag ha en rolig dag =) Först ska jag ner till stan med min mamma vilket vi inte brukar göra särskilt ofta tillsammans. Och sen ska jag träffa Jannica och Louise, vi har nämligen bestämt oss för att ha en tjej kväll. Med allt ifrån solning, ansiktsmasker och film!


           

Ingen sömn om man grubblar =(



Denna dagen har vart väldigt lugn, en uppvilande dag för veckan som kommer. Jag grubblar nämligen redan över hur jag ska hinna med allt till helgen? Är redan dubbel bokad både fredag och lördag + att jag jobbar både fredag, lördag och kanske dessutom söndag. Men men man kan ju inte göra mer än så gott som möjligt så vi får väl helt enkelt bara ta och ser hur helgen blir. Tänkte bara önska er godnatt! Så hörs vi imorgon igen, eller hur! Godnatt








24 November, vad betyder det?

Jo det innebär att det bara är en månad kvar till Julafton =) Och visst börjar det kännas lite. Det är nästan minus grader dygnet runt nu, frost och lite snö på backen. Vi kan ju bara hoppas på att vi slipper all den där slasken i år utan att det får ta och ligga kvar på backen ett tag. Och att det faktist snöar på julaftonsmorgon. Jag älskar jul och traditioner tycker det är kanon mysigt, gör inte ni?
Nu har jag precis kommit hem ifrån en promenad med Jannica och det blev massvis av kläder på idag polotröjor, den inte äkta päls mössan, feta vantar och en sjal.




en inget smink dag =)



Lady Gaga- Poker face


Alla har väl dansat som galna till just dance i sommar kan jag tänka mig, det har i alla fall jag! Och jag såg nu i morse en ny video med Lady Gaga och låten Poker face, här är visserligen en liten remix av den, men den är absolut lika bra som Just dance. Och tycker ni inte att hon påminner lite av Gwen stefani i rapp biten av låten. Se och njut!






Visst blir man Party sugen!?!?


Godmorgon kram till er alla =)




Jag tänkte börja dagen med att önska er alla en fin fin dag. Själv är jag ledig både idag och imorgon. Ett perfekt sätt att börja veckan på tycker jag =) Jag jobbar visserligen antagligen både lördag och söndag i och för sig men men. Det tar vi då! Ha en kalas bra dag nu! puss








Tv kväll hos Jon



Nu har jag precis kommit hem efter att ha kollat på tv hemma hos Jon! Självklart var vi tvugna att se hål i väggen det har blivit en liten tradition för oss på söndagar =) Sen så förra söndagen började programmet Erik och Mackan snygga och smärta, kalas skoj program. Det är absolut ett sånt program som jag aldrig skulle fastna för men där ser man, det har jag faktiskt gjort. De är kanon sköna och testar massa olika teorier, förra programmet handlade om fylla, detta om kåthet och nästa om hur mycket man kan styra med huvudet! Jag tror att jag kommer att vara en av alla som kommer att sitta bänkade vid tv:n nästa söndag också. Men nu är jag döds trött och det är dags för mig och sova. Så godnatt på er alla och sov gott!




Erik och Mackan, snygga och smärta



Här har vi Jon som för en gångs skull gick med på att vara med på en bild =)




Och lilla jag testade min nya stickade väst, gosig och bra att ha en lugn kväll framför tv:n och japp hade precis kommit ut ur duschen, mitt hår är visst fortfarande blött.



Fotbolls träning =)



Ska bli kanon skoj. Ser verkligen fram emot det, hur jobbigt det än är, så har vi alltid det kanon skoj. Och det är tack vare alla er tjejer i laget. Jag tycker verkligen kalas bra om er alla. Och vi har en toppen klubb! Vi ses snart puss puss









Lekt lite med photo shop



Det finns sjukt många roliga funktioner med photo shop så jag var bara tvungen att testa lite. Jag är inte dirket särskilt bra på det men men. Här är några av de bilder som jag gjorde.




Bara lite lek med belysning




Denna tycker jag bäst om, ser ut som en tavla =)




Svart vitt är ju alltid snyggt, passade inte riktigt på denna bilden men men



Och här är orginal bilden.  Vilken tycker ni bäst om???




Mat dags!



Idag ska jag laga mat till min kära familj och mormor och morfar. Det blir Flygande Jakob på menyn. Vem gillar liksom inte kyckling, bacon och jordnötter i en och samma smet =) Så det blir uppladdningen inför fotbolls träningen vid 15 tiden. Hoppas ni har sovit lika gott som jag inatt föresten!

Carolina Gynning



Vem tycker inte om Carolina Gynning? Jag tycker åtminstone att hon är stört skön. Såg henne nu med stjärnor på is och hon var självklart snygg som vanligt. Fast i en lite väl vågad kort kort klänning.  Jag har läst hennes bok EGO GIRL, vilken jag stark kan rekomendera att läsa. Det är en självbiografi där hon verkligen berättar om inte allt? Så i alla fall väldigt väldigt mycket om sitt liv. Allt ifrån när hon var liten till några år efter Big brother huset. 







Hemma en lördag kväll



Det var verkligen längesen jag satt hemma en lördag kväll med familjen. Jag kommer inte ens ihåg när det hände senast. Så jag antar att det var dags. Det har vart en jätte go lugn kväll med bad, godis och film.
Vi såg filmen ladder 49 vilken handlar om en brandman och hans kollegor. Om hur deras liv påverkas av att ha ett jobb där de från och till riskerar dem och hur det även påverkar deras familje medlemmar. Filmen var verkligen kanon bra. Men man får räkna med att gråta en hel del.









Gårdags kvällen i bilder =)

Vilken höjdar kväll! Titta själva så får ni se mig och mina goa vänner och våra bravader under kvällen. love you all!



Här har vi Gustav, Jannica, Albin och my boy Jon uppradade i spårvagnen i början av kvällen.




Här har vi kortet som bevisar attt Hagabion bara serverar folköl! Fast vi hade ju Jannica och hon fixa =)




The sweeties!!!




Japp det är något som inte stämmer eller?




Och här är Per, killen som klirra på gitarren!! Muy bien!




En bild säger mer än tusen ord. Detta är Jerry föresten för er som inte vet!




Detta är på puben i göteborg =)




Fråga mig inte vad? men var? Toaletten såklart!




Små smitare, i väntan på tåget, fy på er!




Jag, Malin och hennes kompis på Oscars




Los chicos en la discoteca




Och här har vi bild beviset på att Albin slicka på min kind, ugh....




Godmorgon!

Jag mår fysiskt förhållande vis bra idag efter gårdagens rabalder =) Vi hade det jätte kul i Göteborg, där vi hann gå och lyssna på Per först och sen även till en pub med live musik från en annan jätte duktig kille, innan vi tog tåget hem och begav oss ut i stan där det för denna kvällen blev Oscars =) Massor av bilder från kvällen kommer senare, efter jag har varit och jobbat!
Kvällen slutade med att jag och Jannica gick hem till oss i träslöv, en minst sagt kall promenad men ganska trevlig. Men jag var jätte trött när jag kom hem så det blev till att gå och lägga sig med sminket på, inte bra, men till min förvåning sitter allt smink precis där det satt igår =) Så då sparar vi lite tid på den biten idag =) Hörs efter jobbet, ha det kanoners =)



En bild som nästan visar att det snöade igår när vi gick hem!



Velig velig velig... Som vanligt med andra ord!

Jag insåg att jag var tvungen att ha på mig byxor idag när jag går ut och är det bara jag eller, visst känner man sig inte lika party utan en klänning på sig? Jaja tillslut blev det detta!




Den ny inköpte västen är jag glad över att jag inhandlat! Visst blev det ganska fint tillslut?





Jag partade till det lite med lockar i håret =)




Fest fest fest

Idag ska det bli party för hela slanten! Först till göteborg för att titta på Per när han spelar och sen tillbaka hit till Varberg för att springa till Oscars! Jag har inte vart ute i Varberg sen Halloween så det är på tiden nu! Det lutar mot en kanon kväll. Hoppas ni får också ska göra något skoj! Puss

Snö jippie, eller?

Har precis gått upp och vad ser man, jo det har kommit lite snö. Vilket är jätte fint men som vanligt kommer det inte ligga kvar på backen, utan bli slabbigt slask och rinna bort =(
Nu ska jag iväg till jobbet troligen blir det bara en massa kak bakande idag =) Jippie!!! Tänkte bara säga godmorgon!


Skratt kramp!!!



Träningen var kanon skoj som vanligt. Jag och Jannica skratta så vi höll på att dö! Och ja min mage började krampa av skratt! Jag kan tyvärr inte förklara åt vad, det är en sån där grej som bara blir fel när man försöker berätta, man måste vara där och se det med egna ögon! Jaja jag tänkte ta och säga godnatt nu och så hörs vi imorgon igen... Sov sött

Fasar för kvällens träning =(

Japp då var det dags för fotbollsträning igen. Denna gången ska vi ut och springa innan vi börjar inomhus träningen, och det är denna konditions träningen som jag har gått och fasat för hela dagen. Just nu sitter jag här vid datorn och laddar upp med en smoothie =) Den blev kanon god på skogsbärs yoghurt och massa björnbär!
Men men jag vet att jag kommer att må hur bra som helst efter träningen så jag antar att det är värt det, och det ska bli så himla skoj att träffa alla tjejerna! Vi är verkligen ett kanon gäng som har skit kul ihop =)


                 





Lunch rast!

Just nu har jag lunch rast! Då är det verkligen perfekt att jobba på ett internetcafé =) Jag tänkte bara göra lite reklam för en kille som jag ska åka och lyssna på imorgon! Han ska nämliga uppträda i göteborg imorgon och vi är ett gäng som ska åka dit och lyssna på hans föreställning =) Jag kan verkligen rekomendera att lyssna på hans musik! Så ta och gå in på hans hemsida www.perjonssonmusic.com !!!!




Detta är Per på en annan föreställning =)




Små stressig morgon!

Ni vet när man går och lägger sig och känner att, nej jag behöver inte ställa klockan jag vaknar ändå. Men ops det gjorde man inte! En sån morgon har jag haft idag, som tur var börjar jag inte jobba förrän kl. 13 idag så jag kommer inte försent till jobbet, men jag hade planerat in att göra massa andra saker innan jobbet idag. Bland annat att baka åt mammas jobb, men crap, det hinns inte. Jag har åtminstone åkt och handlat alla ingredienser och jag ska börja förbereda allt hackande av choklad och nötter nu så att hon bara kan slänga in kakan i ugnen sen.
Dessutom när jag åkte till affären hade jag inte glömmt inköpslistan! Jo det är klart, så det var bara att vända hem igen! Typiskt! Men men nu är handlingen åtminstone gjord.




Jag i bilen på väg till affären. Jag ser åtminstone lugn ut!



Fest bilder från London som mina kompisar skickat till mig!






Japp början av kvällen, och vi inser att vi har ingen öppnare, ops! Då får man ta och göra det bästa av situationen =)




Inne på första puben, där vi skulle möta en tjej som skulle följa med oss till klubben Walk About! Puben hette Candy Bar och det tog inte lång tid innan vi insåg att det var en pub för lesbiska. Detta är föresten Therese som också bodde i lägenheten under de dagarna vi var där, mycket go tjej!!!




Och det självklara gruppfotot =)



Så här blev min frisyr!

Självklart var jag tvungen att ändra frisyren så att man lägger märke till att jag klippt mig. Alltså blev det snedlugg i alla fall. Nu ska jag bara ta och vänja mig vid att ha lugg igen. Men det blev väl inte helt galet =) Eller vad tycker ni?










Roliga Bilder =)

Jag nämnde innan att vi avslutade London resan med att gå till Trocadero (ett spel ställe). På Trocadero tog vi även dessa bilderna, vilka målades av, en som porträtt och en som karikatyr. Vilken tycker ni är bäst, roligast, värst eller vad ni vill kalla det =) ?


Jag kan ju passa på att berätta att det är denna bilden som är en karikatyr!


Vilket då innebär att detta är porträtt bilden =)




Morsning Korsning

Idag blir det första dagen som jag går till jobbet, efter att ha kommit hem från London. Så nu känns det verkligen som att man har kommit hem till vardagen igen, fast det ska bli kul att träffa mina kollegor och alla stammisar som vi har på fiket igen =) Och sen så blir det bara för mig att springa till min klipp tid. Troligen blir det nog ingen stor förändring, men det blir nog snedlugg igen. Hörs senare

Jiddra inte med Zohan

Detta är en av de sjukaste filmer jag tror att jag har sett. Men den var ganska bra faktiskt. Min kväll har varit kanon =) Käkat sallad från Campino och ätit en massa godis, är mätt som attans nu och as nöjd med min dag =) Hörs imorgon igen Godnat godnatt godnatt


En ta hand om sig själv dag!

Idag har jag vart hemma hos min kompis Louise, sen bestämde vi oss för att åka och bada! Det var jätte gött. Så jag har både fixat håret, badat, bastat och solat idag =) Det har alltså varit en kanon bra namnsdag! Och bättre blir det! Nu ska jag dessutom åka hem till mina kära pojkvän och titta på film! Ska även träffa en gammal klasskamrat ikväll, han ska nämligen snart flytta till väst indien på lördag, så måste ju passa på att se han med =)


Detta är hemma hos Louise och hennes söta hund Minna

Hemma från att ha vart hår modell =)


Nu är jag hemma igen! Har fått mitt hår färgat och slingat med röda/violetta slingor, försökte visa det i dessa bilderna men det syns inte så bra tyvärr! Men jag är kanon nöjd med resultatet av färgningen =) Jag har dessutom fått bokat tid till klippning imorgon. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska klippa snedlugg igen? Vad tycker ni?


 
En kanon glad Moa! Håret känns så gott efter att ha vart hos frisören =)


Jag är riktigt blek nu, tur att jag ska iväg och sola!


Och här har vi henne min söta kusin Linnea, när hon står och blandar ihop alla färger, hade fyra olika burkar med färgning, blekning eller toning. Galet....


Godmorgon godmorgon

Snart ska jag iväg och få mitt hår färgat, det är idag som jag ska vara hårmodell som sagt. Just nu ösregnar det ner utanför och jag sitter här med en stor stor kopp te. Hoppas att det blir kanon snyggt behöver förnya mig. Ni får se resultatet senare idag.

PS. Idag har jag Namnsdag! Vilket jag nog ska ta och fira på något sätt =)


Lässtund


Jag vet att jag borde gå och lägga mig och sova nu i och med att jag ska upp ganska tidigt imorgon, men jag sov så länge idag att jag inte är särskilt trött. Så jag har bestämt mig för att lägga mig och läsa lite.
Just nu läser jag första boken ur serien Millenium som är skriven av Stieg Larsson. Boken heter Män som hatar kvinnor och har sålts i mer än 1miljon exemplar här i Sverige, det innebär ju att iprincip var nionde person har köpt boken, så den måste ju vara bra, ELLER? Mamma rekomenderade mig den, men jag tycker att den har varit lite seg startad men den börjar ta sig =) Hörs imorgon igen! Godnatt


Saknar stämningen!

Hela London hade redan börjat med julpyntningen, vilket får en mysig touch på staden! Det var lampor tända över hela oxford street, det var snögobbar hängande i luften och renar på husgavlarna! Så just nu längtar jag bara efter att vi ska få upp våran jul belysning, den lilla som vi har här i Varberg! Håller ni inte med om att det gör shoppingen så himla mycket mysigare?



Detta hittade vi på en tvär gata till Oxford street, de är bara för söta!


jag utanför Harrods vilket självklart var belyst!



Men mest öpplyst var så klart Oxford street!

Skor!

Självklart köpte jag även skor. Jag älskar skor! Jag är ganska förvånad över att de inte blev fler par som fick komma med hem i resväskan. Men det får väl bli en annan gång, det känns som att jag har mycket kvar att göra i London! Jag hade aldrig varit där innan men jag tycker jätte mycket om staden, den har en mysig feeling över sig.






Klackarna är köpta på Newlook, vilket nog är min favorit affär, de har en hel avdelnig med bara högklackade skor till kanon priser, just dessa gick på 25 £ De andra skorna är från Quicksilver och är svin sköna skor att gå promenader i.


Primark

Självklart var vi ju även på Primark och kolla, men för min del blev det mest lite smått och gott i form av morgonrockar och under kläder!


Shoppingen av kläder i London


Vi shoppade överallt i London! Men mest på Oxford street och i West Field! West Field är Europas största köpcentrum =) och det syntes! Det var enormt och jätte snyggt och modernt! Här är en del av de kläder som jag köpte i London!


Grå jeans, lång T-shirt, gosig väst, svarta tights, party feet och två diadem


Tre sjalar, grå polo T-shirt, klänning och svart väst


Här har vi en liten vila på West Field köpcentrum. Välbehövd paus!


Hårmodell =)

Igår kväll fick jag en förfrågan på om jag kunde vara hårmodell imorgon. Så imorgonbitti ska jag sitta hårmodell. Det enda jag vet är att de ska färga mitt hår i två olika nyanser/färger. Jag vet inte om det kommer vara ljust, mörkt, rött eller lila. Men tjejen som ska göra det på mig är min kusin Linnea, som går frisör skola. Det var hon som färgade håret brunt på mig när jag kom hem skrikigt blond från barcelona förra hösten och hon är jätte duktig så jag är inte ett dugg nervös. Jag älskar att ändra på mig så det ska bli skit kul =)



Somnade bums

Att ha en lugn kväll med Jon, japp det har jag haft. Somnade redan vid sju i hans famn och vaknade sedan lagom till att se hål i väggen, mer eller mindre med stängda ögon. Så min kväll har vart kanoners! Vem vill inte somna i en trygg killes famn? Hoppas att ni kommer att sova lika tugnt som jag nu=) Godnatt!






Gosig kväll!

Idag blir det bara en gosig kväll med pizza och film tillsammans med Jon =) Det är precis vad jag behöver nu efter min lilla tur med sömnbrist. Det ska bli jätte kul att se Jon igen, så nu ska slappe byxorna på och så ska vi sticka och hyra film.

Imorgon blir det där emot andra tag. Jag måste gå igenom garderoben får inte in allt nytt som jag köpt i London. Men det får vänta tills imorgon, då kanske ni får se lite av sakerna jag köpt =)

Söta söta ekorrar

Titta vilka små tama rackare som vi träffade på i en park vid Beckingham palace. Inte ett dugg människo skygga och man kunde mata dem med små jordnötter som de kom fram och hämtade ur ens händer =)







Sista dagen i london =(

Sista dagen gick vi bara runt till olika sevärdigheter och tog lite kort. Det var jätte skönt väder i London mycket goare än här hemma, inte alls lika kallt. Så hela dagen blev en enda lång promenad, vi var inte hemma förrän vid tolv med att gå genom både parker, shoppingcenter och sevärdigheter.  Vi avslutade dagen på trocadera, en spel hall i piccadilli circus, vilket var ett kanon skoj ställe att göra slut på sina sista pund!



Beg Ben



London Eye,



Jag och den fina fina hästen =) Riktigt lydig! Stackarn....

Tillbaka till vardagen!

Nu har jag precis kommit hem ifrån London, har inte sovit under natten så jag är jätte trött! Har precis fått ätit frukost vilket var väl behövligt. Jag tänkte ta och lägga upp lite bilder på de två sista dagarna sen, men behöver vila lite först. Så godnatt

Natti Natti

Detta är slutet på andra dagen =( men det har vart kul... Har precis kommit hem ifrån ett discotek som heter walk about. Det var kanon skoj, men just nu känns det väldigt gott att gå och lägga sig =) Fler bilder från denna dagen kommer på söndag =)


Klockren bild =) jag och yvonne fortfarande i party kläderna as trötta! Meen skoj har kvällen vart!



Lite bilder från första London dagen!



Här är jag och Hennie efter våran runda inne på Primark =)



Jag inne på cha cha moon, det gick dessutom förvånansvärt bra att äta med pinnar



Här är då Hennie med sin gaffel vilket hon var ensam om inne på resturangen!



Ellinor vid telefonkiosken, inte för att det ringdes mycket men men =) 



Självklart togs lite turist kort =)



Tre lejon på bild eller?



Första dagen i London!

Idag har vi lekt turister och gott en lång lång shopping tur. Vi sett både big ben, london eye, china town, piccadilly circus m.m. Sen var vi och åt på ett jätte mysigt ställe som hette cha cha moon =) Där man var tvungen att äta med pinnar, eller rättare sagt alla utan Heniie, servitören kom fram och frågade om han skulle ge henne en gaffel. Just nu sitter vi hemma hos yvonne i våra slappe kläder och tar hand om våra trötta kroppar det kommer ju trots allt en dag imorgon också!


Här sitter några trötta tjejer inne på new look!
Där jag by the way hittade ett par drömmskor as coola, visar dem någon annan gång


Framme efter flyg turen!

Det gick kanon bra att flyga hit, vi fick dessutom sällskap av en tjej som heter Theres som också ska bo här under dessa dagarna! Vi somnade inte förrän kl. 4 igår så vi sov ganska länge idag, men nu ska vi ta och ge oss iväg till Oxford street!!! Dags för dagens shoppingtur med andra ord! =) Hörs senare. Puss puss på alla er där hemma




Här har vi mig och Hennie i väntan på att få gå på flyget =)



Hejdå!!!


Ha det så bra här hemma puss puss





Nästa destination London! =)

Min plan nu när jag ska åka är att:

  • Nästan ha en tom resväska med mig dit =( Så att jag kan shoppa massor med mig hem =)
  • Få ont i fötterna =( För att jag ska gå runt hela tiden så att jag hinner med att både shoppa och turista =)
  • Vara döds trött på söndag =( För att vi vart ute på kvällarna och festat =)

Jag har nu nästan packat färdigt! Ska bara ringa mina vänner och höra med dem vad de ska ha med sig så att jag inte glömmer något, vilket det känns som att jag har gjort. Och absolut inte ha någon vätska i handbagaget, det glömmer jag alltid, har fått slänga allt för många saker.


Detta är lite bilder som ulf har fotat!

      



      

Detta är lite bilder från han som fotade mig igår har tagit. Om ni vill se fler bilder som han har tagit kan ni gå in på; www.freewebs.com/ulffoto







 


Yvonnes blogg!


Yvonne har själv en blogg där hon skriver om det som hänt det sensteoch lägger upp lite bilder; www.pyllets.blogg.se
Gå jätte gärna in där och kolla!



Yvonne!

Detta är tjejen jag och två kompisar (Henrietta och Ellinore) ska åka och hälsa på! Jag bodde tillsammans med henne när jag bodde i Barcelona, och jag lovar er att detta är en toppen tjej som man alltid har roligt med. I Barcelona var det jag, Yvonne och Hennie som bodde tillsammans och Yvonne var definitivt den impulsiva av oss, som gjorde det hon kände för. Hon harr lyckats bo två vänder i Barcelona, en i Oslo och en i London under det senaste året. Hon tar verklig till vara på livet. Det är vad man skulle kunna kalla en livsnjutare!

 



En oslipad diamant!



Väcktes 6:50 på min lediga dag =(

Som sagt idag vaknade jag av att telefonen ringde vid tio i sju, och det var ingen i huset som kunde ta och svara så det ringde och ringde och ringde.... Och sen kunde inte jag somna om. Men jag är i alla fall ledig idag vilket är tur. Jag flyger nämligen till London senare idag och som vanligt har jag inte börjat packa än, så det är ett måste på dagens att göra lista!

Och såhär ser halsbandet ut på!








Present, till mig? =)

Jag glömde nämna att jag dessutom fick ett halsband av Jannica!
Hon har dessutom ett likadant själv!
 Tackar så mycket!





Fin promenad ute i regnet

Nu är jag hemma igen, efter att ha jobbat, fotograferats och vart på en promenad ute i regnet med Jannica. Om ni undrar vad det var för fotografering, så är det en kompis till min chef som ska söka ett nytt jobb som fotograf för Ginatricot i borås, och han behövde lite nya bilder att skicka in så han undrade om bland annat jag kunde hjälpa till. Och visst inga problem, är inte direkt särskilt bekväm framför kameran när någon man knappt känner står på andra sidan men men.
      Sen när jag kom hem kände jag bara för att ta en promenad det spelade ingen roll att det regnade =) Och själv klart var den trogne grannen med på det! Här är två fina små bilder på mig och Jannica ute i regnet med luvorna på såklart!



Här har vi mig! Tänkte göra det extra tydligt vem som är vem.. Hehe



Och här är Jannica med något fint litet dans move!!!


Rekomendation!!!

I torsdag köpte jag LDBs nya tvål och lotion med skimmer i, ett riktigt bra köp. De doftar jätte gott och ger huden ett fint skimmer, inte glittrig utan bara en fin glans. Perfekt om man vill ta hand om vill tänka lite på sig själv!

I en snygg presentförpacknig, hmm till mig själv =)

Godmorgon!

Var det fler än jag som hade svårt att somna igår på grund av att det blåste så mycket? Själv låg jag uppe och läste och tittade på tv i min säng ett bra tag innan jag kunde somna. Men nu är det ju en ny dag =) Och detta är vad jag ska göra idag; jag ska först ta och träna innan jag tar mig till jobbet och direkt efter jobbet ska jag och två vänner fotograferas. Jag lägger antagligen upp lite bilder från fotograferingen lite längre fram. Ha en go dag


Godnatt!!

Nu sitter jag här med en kopp varmt te och ska snart gå och lägga mig.
 Är helt ensam uppe nu, resten av huset sover.
 Men det kan vara väldigt gött med den tystnaden också.
 Hörs imorgon igen. Godnatt!



Innan jobbet!

Kom precis hem från en promenad med Jannica, och självklart hade ännu en Veckorevyn kommit när jag kollade posten. Det första jag gör är att kolla horoskopet och löser korsordet. Resten får vänta till när jag har mer tid. Ska nämligen rusa iväg till jobbet nu. Idag ska jag jobba på både fiket och på Stena Line, och sen ska jag till Jon. Det blir nog sista gången jag träffar han =( innan jag ska till London =)



En mycket konstig färd hem från jobbet

Jag måste bara berätta vad som hände igår när jag körde hem ifrån jobbet. Jo på vägen hem så ser jag en gammal klasskamrat till mig som går ute i regnet med en stor stor idrottsbag på ryggen och jag tyckte så synd om han att jag vände om och frågade om jag kunde köra han hem, eller vart han nu var på väg. Så han hoppar in i bilen och vi börjar prata. Då berättar han att han är på väg hem efter ett litet projekt som han försökt utföra. Det är detta projektet som jag måste berätta för er. Hans projekt gick nämligen ut på att åka till en stuga och stänga in sig där för att se hur man reagerar på att leva ensam med ingen kontakt med omvärlden. Så han hade helt enkelt packat lite grejer stuckit iväg till en stuga, utan att berätta för någon att han hade tänkt att i princip gå upp i rök en hel månad. Snacka om att mina föräldrar hade vart oroloiga om det var jag.
       Nu var det så att han hade blivit helt tokig, han sa att han trodde att han var helt förberedd på hur det skulle vara att sitta ensam en hel månad och bara meditera. Men han hade inte klarat det. Efter en vecka hade han beslutat sig för att ge upp och det är helt enkelt då jag kom och hämtade upp honom. Helt blöt, orakad och väldigt besviken på att hans lilla projekt inte funkade. Han berättade också att han har skrivit en bok som han skickat ut till fem olika förlag och att han planerar att skriva en till. Dessutom hade han pluggat ett år i lund, men det var för förutsägbart att plugga i vår ålder enligt han så det kunde han ju inte fortsätta med. Och där satt jag och lyssnade på alla hans bravader och när vi väl är hemma hos han så kommer han med den fina kommentaren; kan du inte ta och hänga med in?
      Men där avslutade jag vårt samtal, jag kännde att min dag hade vart lång nog och att vi troligen inte hade haft så mycket gemensamt ändå. Så sen åkte jag helt enkelt hem!


Tillbaka på jobbet

Hopp då var man här igen då. Men nu är det bara två timmars jobb kvar och det är bara under avgången så att färjan kommer iväg. För er som inte redan vet det så jobbar jag då och då på Stena Lines kontor i Varberg med kundkontakten och även med incheckning av passagerare och bilar! Det är ett jätte roligt jobb och jag har jobbat här sen i maj, juni någon gång.
När jag har jobbat färdigt idag, så ska jag ta och åka hem till Jon och se på Hål i väggen, sen så ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt, det är ju en dag imorgon också =)
Ha nu en go kväll och så hörs vi imorgon!


Som sagt vi köpte ett Wii i farsdags present!


Och här hittar vi pappa under en del av dagen!
Nepp nu ska jag ta och fika med familjen hörs sen.

Här har vi lite bilder från gårdagen!!!

Gårdags kvällen började med middag och ett antal snapsvisor till bandet Varbergs Bois som spelade under hela kvällen och var mycket uppskattade. Sedan bjöds det på kaffe och var lottdragning där jag hade turen att vinna ett presentkort på fiskeexporten på 500kr =) Jag har visserligen bara vart där en enda gång i hela mitt liv, men det lär inte bli några problem att handla upp presentkortet! Sedan togs borden bort och dansen började och självklart så slutade kvällen med natta mat.



Här har vi början av kvällen innan alla bord togs bort, alltså innan allt snurrande och sjungande!




Detta är min goa granne och vän Jannica, vår gamla tråänare Kakan och jag såklart!




Hmm och här har vi någon som inte ville vara med på kort =( Nej snarare någon som kännde för att bjuda lite på sig själv =) Och det var ingen mindre än Berfin som vi fann i påsen!

Godmorgon Godmorgon allihopa

Jag antar att jag mår som jag förtjänar idag =(   Men vi hade riktigt kul igår på årsfesten!!! Jag ska ta och lägga upp lite bilder senare under dagen... Jag kan tyvärr inte göra det just nu i och med att jag är på jobbet, känns inte jätte kul idag men jag får helt och hållet skylla mig själv!

Jag hann med att ge papsen frukost på sängen och paket innan jag skulle hit, och han vart lite förvånad över vad vi hade köpt i present till honom... Jag och mamsen har köpt ett Wii till han, med Wii sport och Wii fit till..... Så när jag har börjat må bättre ska jag hem och testa det =)

Hoppas att ni mår aningen bättre än jag idag... Så hörs vi sen..... Puss

Tada


Så¨här blev det vid utgången idag!!!


Försök 2

Det verkar som om inte bilderna i förra inlägget fastna... Jag försår inte alls varför har tagit bilderna med samma kamera och lagt upp dem på samma sätt, men men.... Jag gör helt enkelt ett nytt försök












Hallå

Nu är jag hemma igen, efter att både ha tränat och fixat iordning lokalen för ikväll. Vi hade en jätte rolig träning idag men det var synd att vi inte var så många.... =(   Sen så åkte jag och Jannica och hämtade all dricka och mat m.m. och körde iväg den till Träslövs Föreningsgård, där vi ska vara ikväll.... =)   Jag tog lite bilder på hur det blev... Riktigt fint tycker jag allt att det blev!!!



Här har vi Jannica när hon flyttar varor





Här är övre plan






Och här är dukningen på nedre plan!!! Snyggt =)

Fotboll

Om ni inte redan visste det så spelar jag fotboll. Och vi har fått en extra träning nu på morgonen, så jag måste snart springa iväg på den! Hela denna dan kommer jag spendera med mitt lag, det är nämligen årsfest för vår förening idag, och i år är det dam-laget som ska hålla i den. Så direkt efter träningen är det bara att ta sig till lokalen som vi ska göra i ordning med dukning m..m. Jag kommer definitivt att lägga upp bilder från dagen och festen senare..

Lilla Träslövs FF

Ännu en ny dag!!!

Godmorgon allihopa! Bond var jätte bra. Jon tyckte att den var lite överdriven, men med de låga förväntningarna som jag hade på filmen så blev jag positivt överraskad. Det roliga var att jag var så himla nöjd med platserna för det var två tomma säten rakt framför oss men ungefär två minuter innan bion började så kom det självklart två långa killar och satte sig framför oss...
 



Detta är Varbergs biograf. Bilden är lånad från biocapitol.se

Mätt och belåten

Nu har jag både solat ätit och målat mina naglar. Nu ska jag ta och lägga mig framför tv:n och dega framtills Jon slutar jobba....



Så hät blev dom... En dålig bild men men....

Godmorgon

Jag hoppas att ni har sovit lika gott som jag har i natt. Jag vaknade nämligen inte förrän kl.9 vilket i mitt fall är riktigt sent.
Idag så är jag ledig och tänkte ta en riktigt lugn och go dag,genom att bara ta hand om mig själv.
Detta är mina planer för idag:

  • Fixa naglarna
  • Sola
  • Gå på bion Quantum of Solace med Jon


              


Testing testing

Detta blir det först inlägget som jag skriver i en blogg någonsin. Jag vill bara se hur det kommer att se ut efter man har publicerat det! Har haft denna bloggen länge nu utan att skrivit något i den men jag tänkte ta och starta snart! Vem vet jag kanske startar med att visa min tripp till London på Onsdag! Det får nog bli ett första projekt!!!

RSS 2.0