Livs njutare

Här i Lindvallen har vi nog sett den gladaste och mest energiska liftvakten någosin. Som liftvakt står man ute i kylan åtta timmar om dagen och bara hjälper massa annat folk att ta sig upp i backen. Med andra ord, det lär vara väldigt enformigt och man lär bli helt frusen redan efter första timmen.
Men denna killen går verkligen in för sitt jobb. Han hälsar på alla som kommer fram och han hoppar upp för att få tag i liften och sen går han iprincip ner på knä innan han lämnar över liften, detta för att kunna göra sitt jobb så bra som möjligt. Allt detta gör han med det gladaste ansiktuttrycket som överhuvudtaget finns. Man blir verkligen glad av att se honom. Han delar med sig av så himla mycket energi och han får hela tiden massa snälla komentarer som till exempel vilken bra service och liknande och nästan alla tackar honom.
Det måste vara en riktig livsnjutare, det känns så i alla fall. Att alltid ha ett leende på läpparna vad man än gör. En kanon go inställning till allt. Var bara tvungen att nämna det. För det är synd att vi inte är fler som är som honom. Livet hade varit mycket skojigare då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0